Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Eylül 2023 #11 Kasayı beğenmediyseniz bütçenizi ₺1.000 aşarak bunu alabilirsiniz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Dediğim gibi işlemciyi ileride üst seviye bir model takmayacaksan 13400F için Z790 almak mantıklı değil. B660 anakart yeterli. limos the machine dedi: Fiyatına göre iyi ve kasa mesh sanırım. Genişletmek için tıkla... Mesh evet, güzel kasa. Kendim de kullanıyorum, soğutma konusunda bayağı iyi. Fanlar biraz sesli ama.
Kasayı beğenmediyseniz bütçenizi ₺1.000 aşarak bunu alabilirsiniz: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Dediğim gibi işlemciyi ileride üst seviye bir model takmayacaksan 13400F için Z790 almak mantıklı değil. B660 anakart yeterli. limos the machine dedi: Fiyatına göre iyi ve kasa mesh sanırım. Genişletmek için tıkla... Mesh evet, güzel kasa. Kendim de kullanıyorum, soğutma konusunda bayağı iyi. Fanlar biraz sesli ama.
S smurfcat2 Yoctopat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #12 Hocam PSU gayet yeterli olur değil mi 650W.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Eylül 2023 #13 smurfcat2 dedi: Hocam PSU gayet yeterli olur değil mi 650W? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, yeterli.
smurfcat2 dedi: Hocam PSU gayet yeterli olur değil mi 650W? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, yeterli.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #14 smurfcat2 dedi: Hocam PSU gayet yeterli olur değil mi 650W. Genişletmek için tıkla... Evet.
S smurfcat2 Yoctopat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #15 Caner Uncu dedi: Yapıştır bunları: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey diyeceğim benim RTX 4060 Ti 3 fanlı ve sanırım bu önerdiğiniz kasaya sığmıyor. Bunun bütçelerinde veya biraz bütçenin üstüne çıkıp bir kasa önerebilir misiniz?
Caner Uncu dedi: Yapıştır bunları: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey diyeceğim benim RTX 4060 Ti 3 fanlı ve sanırım bu önerdiğiniz kasaya sığmıyor. Bunun bütçelerinde veya biraz bütçenin üstüne çıkıp bir kasa önerebilir misiniz?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Eylül 2023 #16 4060Ti marka ve model belirtir misiniz? Sığması lazım. Aynı kasayı ben de 3 fanlı ekran kartlıyla kullanıyorum.
4060Ti marka ve model belirtir misiniz? Sığması lazım. Aynı kasayı ben de 3 fanlı ekran kartlıyla kullanıyorum.
S smurfcat2 Yoctopat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #17 Caner Uncu dedi: 4060 Ti marka ve model belirtir misiniz? Sığması lazım. Aynı kasayı ben de 3 fanlı ekran kartlıyla kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Gaming OC 8G 3X. Hocam bir de anakartı neyle değiştirebilirim şu an elimde halihazırda DDR5 6000MHz RAM'ler var o RAM'lere uyacak bir anakart.
Caner Uncu dedi: 4060 Ti marka ve model belirtir misiniz? Sığması lazım. Aynı kasayı ben de 3 fanlı ekran kartlıyla kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Gaming OC 8G 3X. Hocam bir de anakartı neyle değiştirebilirim şu an elimde halihazırda DDR5 6000MHz RAM'ler var o RAM'lere uyacak bir anakart.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 15 Eylül 2023 #18 smurfcat2 dedi: Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Gaming OC 8G 3X. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartının uzunluğu 28.1 cm. Attığım kasaya sığıyor. Kasanın ekran kartı uzunluk desteği 31.5 cm. DDR5 destekli B660 bir anakart iş görür o işlemciyle.
smurfcat2 dedi: Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Gaming OC 8G 3X. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartının uzunluğu 28.1 cm. Attığım kasaya sığıyor. Kasanın ekran kartı uzunluk desteği 31.5 cm. DDR5 destekli B660 bir anakart iş görür o işlemciyle.
S smurfcat2 Yoctopat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #19 Caner Uncu dedi: Bu ekran kartının uzunluğu 28.1 cm. Attığım kasaya sığıyor. Kasanın ekran kartı uzunluk desteği 31.5 cm. DDR5 destekli B660 bir anakart iş görür o işlemciyle. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartı indirimli olduğu için çoktan almıştım iade edip farklı bir anakartla değiştirmekle uğraşmaya gerek var mı?
Caner Uncu dedi: Bu ekran kartının uzunluğu 28.1 cm. Attığım kasaya sığıyor. Kasanın ekran kartı uzunluk desteği 31.5 cm. DDR5 destekli B660 bir anakart iş görür o işlemciyle. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartı indirimli olduğu için çoktan almıştım iade edip farklı bir anakartla değiştirmekle uğraşmaya gerek var mı?