M medqee Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Eylül 2023 #11 Kwaii dedi: AMD tarafında 12 GB ekran kartı alsa ne olacak? NVIDIA tarafı daha iyi VRAM optimizasyonu, daha iyi teknoloji ve yazılım barındırıyor. RTX 4060 Ti alması üzmez kısaca. Bütçe dahilinde çok tatlı bir kart. Genişletmek için tıkla... 8 GB VRAM ileride üzer.
Kwaii dedi: AMD tarafında 12 GB ekran kartı alsa ne olacak? NVIDIA tarafı daha iyi VRAM optimizasyonu, daha iyi teknoloji ve yazılım barındırıyor. RTX 4060 Ti alması üzmez kısaca. Bütçe dahilinde çok tatlı bir kart. Genişletmek için tıkla... 8 GB VRAM ileride üzer.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #12 medqee dedi: VRAM çok fark ediyor bu arada. Genişletmek için tıkla... 8GB VRAM olan kart 6GB kullanıyor, 12GB olan AMD kart 10GB kullanıyor, değişen bir şey olmuyor. AMD'nin çoğu kartının VRAM optimizasyonu kötü.
medqee dedi: VRAM çok fark ediyor bu arada. Genişletmek için tıkla... 8GB VRAM olan kart 6GB kullanıyor, 12GB olan AMD kart 10GB kullanıyor, değişen bir şey olmuyor. AMD'nin çoğu kartının VRAM optimizasyonu kötü.
K Kwaii Yoctopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #13 medqee dedi: 8 GB VRAM ileride üzer. Genişletmek için tıkla... Yahu ileride üzse bile bu bütçede aldığın AMD kart farklı bir şey yapmayacak.
medqee dedi: 8 GB VRAM ileride üzer. Genişletmek için tıkla... Yahu ileride üzse bile bu bütçede aldığın AMD kart farklı bir şey yapmayacak.
A Atakan159 Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 672 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM 16GB(8x2) 3600Mhz Ekran kartı RTX 3070 Ti Anakart B550M DS3H İşlemci Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #14 Konu sahibinin attığı sistem neden üzer?
K Kwaii Yoctopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #15 Atakan159 dedi: Konu sahibinin attığı sistem neden üzer? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata AM5, çok daha iyi işlemci varken AM4, eski nesile kalması üzer.
Atakan159 dedi: Konu sahibinin attığı sistem neden üzer? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata AM5, çok daha iyi işlemci varken AM4, eski nesile kalması üzer.
A Atakan159 Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 672 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM 16GB(8x2) 3600Mhz Ekran kartı RTX 3070 Ti Anakart B550M DS3H İşlemci Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #16 Kwaii dedi: Aynı fiyata AM5, çok daha iyi işlemci varken AM4, eski nesile kalması üzer. Genişletmek için tıkla... Fiyattan dolayı dediniz yani , anladım. Ben bir uyumsuzluk falan var zannettim de o yüzden sordum.
Kwaii dedi: Aynı fiyata AM5, çok daha iyi işlemci varken AM4, eski nesile kalması üzer. Genişletmek için tıkla... Fiyattan dolayı dediniz yani , anladım. Ben bir uyumsuzluk falan var zannettim de o yüzden sordum.
K Kwaii Yoctopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #17 Atakan159 dedi: Fiyattan dolayı dediniz yani , anladım. Ben bir uyumsuzluk falan var zannettim de o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Evet, fiyat benzerliğinde çok daha iyi donanımlar mevcut. Yoksa hazır sistem yani, uyumsuz olması çok zor diye düşünüyorum.
Atakan159 dedi: Fiyattan dolayı dediniz yani , anladım. Ben bir uyumsuzluk falan var zannettim de o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Evet, fiyat benzerliğinde çok daha iyi donanımlar mevcut. Yoksa hazır sistem yani, uyumsuz olması çok zor diye düşünüyorum.