4060 Ti sistemler kampanyalar ile en fazla kaç TL'ye düşüyor?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Maaşımı alınca bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorum DLSS 3 olduğu için 4060 Ti almak istiyorum bu bilgisayarlar en düşük kaç TL oluyor acaba?

Düşüyor ama elde kalan bileşenlerle düşüyor. Parasına değer verimli bir sistem şimdiye kadar göremedim kendin toplamalısın.

Maaşımı alınca bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorum DLSS 3 olduğu için 4060 Ti almak istiyorum bu bilgisayarlar en düşük kaç TL oluyor acaba?
20k altına düştüğünü görmedim. O bütçede sistem toplanmaz bu arada hazır sistem bakın, hazır sistemler düşük ve orta bütçede çoğu zaman daha avantajlıdır.

Ellerindeki satılmayan bileşenler, satılmayan ekran kartı modellerini veya iade edilmiş ürünler koyuyorlar. Bileşenler kalite bakımından Ters orantılı oluyor. Ne hikmetse dakikalar içinde indirimli stoklar bitiyor

Hocam ne yapayım ben o zaman yani NVIDIA kart olsun istiyorum işlemci fark etmez ama AMD olursa daha iyi olur ne tercih edersiniz 20k bütçe civarı var.

İşte alacak adamın onun hesabını yapması gerekiyor, tek tek toplamaya göre uyguna geliyorsa alınır neden alınmasın, bazen (ekran kartı, ram ve anakart) fiyatına sistemler çıkıyor.

Hocam ne yapayım ben o zaman yani NVIDIA kart olsun istiyorum işlemci fark etmez ama AMD olursa daha iyi olur ne tercih edersiniz 20k bütçe civarı var.
Takip etmeni tavsiye ederim uygun hazır sistemler çıkınca indirim köşesinde paylaşılıyor.

İstersen de 5600 + 4060ti lı sistem toplayayım ama en az 23-24k civarı tutar diye tahmin ediyorum. Zaten 4060 ti hazır sistemler de şuan o fiyatta.

20k ya var fiyat olarak bunun altı olmaz büyük ihtimalle.

19k ya düşmüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…