20k altına düştüğünü görmedim. O bütçede sistem toplanmaz bu arada hazır sistem bakın, hazır sistemler düşük ve orta bütçede çoğu zaman daha avantajlıdır.
Ellerindeki satılmayan bileşenler, satılmayan ekran kartı modellerini veya iade edilmiş ürünler koyuyorlar. Bileşenler kalite bakımından Ters orantılı oluyor. Ne hikmetse dakikalar içinde indirimli stoklar bitiyor
Hocam ne yapayım ben o zaman yani NVIDIA kart olsun istiyorum işlemci fark etmez ama AMD olursa daha iyi olur ne tercih edersiniz 20k bütçe civarı var.
Ellerindeki satılmayan bileşenler, satılmayan ekran kartı modellerini veya iade edilmiş ürünler koyuyorlar. Bileşenler kalite bakımından Ters orantılı oluyor. Ne hikmetse dakikalar içinde indirimli stoklar bitiyor
İşte alacak adamın onun hesabını yapması gerekiyor, tek tek toplamaya göre uyguna geliyorsa alınır neden alınmasın, bazen (ekran kartı, ram ve anakart) fiyatına sistemler çıkıyor.
Hocam ne yapayım ben o zaman yani NVIDIA kart olsun istiyorum işlemci fark etmez ama AMD olursa daha iyi olur ne tercih edersiniz 20k bütçe civarı var.
İndirim köşesinde elektronik ürünlerden giyim fırsatlarına kadar en sıcak fırsatlar ve en büyük indirimler sizlerle. Teknoloji indirimlerini, oyun fırsatlarını ve özel kampanyaları kaçırmayın.
www.technopat.net
İstersen de 5600 + 4060ti lı sistem toplayayım ama en az 23-24k civarı tutar diye tahmin ediyorum. Zaten 4060 ti hazır sistemler de şuan o fiyatta.
20k ya var fiyat olarak bunun altı olmaz büyük ihtimalle.