Merhaba, ilk defa bir sistem topluyorum yanlışlarım var mı diye merak ediyorum. Gördüğünüz hataları ya da daha iyi olabilecek seçenekleri sunarsanız sevinirim. Aksi taktirde aşağıda yazdığım sistemi alacağım. Görüşlerinizi bekliyorum.
Merhaba, ilk defa bir sistem topluyorum yanlışlarım var mı diye merak ediyorum. Gördüğünüz hataları ya da daha iyi olabilecek seçenekleri sunarsanız sevinirim. Aksi taktirde aşağıda yazdığım sistemi alacağım. Görüşlerinizi bekliyorum.
4060Ti ile 3060Ti arasındaki kıyas için aşağıdaki bilgiyi gördüm.
GeForce RTX 4060 Ti 8GB, performans konusunda DLSS aktifleştirilmişken RTX 3060 Ti’dan 1.7 kat daha hızlı. DLSS kapalı olduğunda ise RTX 3060 Ti’dan 1.15 katdaha hızlı.
Aralarında 500 TL gibi bir fark olduğunu göz önünde bulundurarak 4060ti almak daha mantıklı geldi. 3080, 4060Ti'ın çok üzerinde olacaktır fakat fiyatları da çok yüksek.
4060 Ti ile 3060 Ti arasındaki kıyas için aşağıdaki bilgiyi gördüm.
Aralarında 500 TL gibi bir fark olduğunu göz önünde bulundurarak 4060 Ti almak daha mantıklı geldi. 3080, 4060 Ti'ın çok üzerinde olacaktır fakat fiyatları da çok yüksek.