4060 Ti ve 4070 16 GB için beklemek mantıklı mı?

Piplup40

Kilopat
Daha fazla  
2 gün önce 15.500 liraya MSI Gaming X Trio aldım. (yurt dışı ürün, garantisiz ama garantili olup olmaması umurumda değil.) Birisi yakın zamanda 4060 Ti ve 16 GB'lık 4070 çıkacak, şu an ekran kartı almak mantıksız dedi. Biliyorsunuz seçim de yakın ve 15.500'e iyi aldığımı düşünüyordum. Sizce siparişi iptal etmeli miyim yoksa iptal etmek gereksiz ve yanlış bir hamle mi olur? (bu arada gelecek nesil oyunlarda VRAM yetersiz olursa ayarları düşürmek, RT kapamak ve DLSS performansta frame generation açık oynamak bana koymaz. İnsanların 12 GB VRAM'e laf söylediği kadar kötü mü bu 12 GB VRAM?)

Kalsın iade etme zaten o çıkana kadar seçim sonuçlanır zam gelir.

Zarara girersin iade edersen.
Bana da öyle gibi geldi, bunu söyleyen kişi bu fiyatın "Uygun" olmadığını söyledi ama kartın 2 fanlı versiyonları bile ülkemizde 17k'dan satılıyor.

İfadeler: T21
Bana da öyle gibi geldi, bunu söyleyen kişi bu fiyatın "uygun" olmadığını söyledi ama kartın 2 fanlı versiyonları bile ülkemizde 17K'den satılıyor.

Fiyatı çok uygun ilk geldiğinde bile sadece ASUS Dual modlleri 15k ya satılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…