4060 Ti'den 7700XT sisteme geçmek

hüseyinn111

Zeptopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD kullanmayı sevmem ama kasa gayet güzel. Ama dediğim gibi tercih meselesi olduğu için söylüyorum bence İntel'den şaşmamalısınız. Fan çözülebilir fakat FPS değerine birşey diyemedim. Hangi oyunda hangi ayarlarla kaç FPS beklediniz?

Lolde arkadaşlarım 4060 la 600 700 alırken ben 350 300 alıyorum oyun devamında onlar 300 400 alıyor benn 200 220 alıyorum kasa daha 3 4 günlük baya kafaya taktım moralim bozuldu

Lolde arkadaşlarım 4060 la 600 700 alırken ben 350 300 alıyorum oyun devamında onlar 300 400 alıyor benn 200 220 alıyorum kasa daha 3 4 günlük baya kafaya taktım moralim bozuldu
Sistemleriniz aynı sistemse eğer bir teknik servise danışmak lazım. Ama hocam sizin de taktığınız dert edindiğiniz şeylere bakın. Evet o FPS'nin yarısını almak insanın gücüne gider ama bu kadar moralinizi bozmamalısınız...

Dediğim gibi bir teknik servise sormakta, mahallenizdeki bir bilgisayarcıya sormakta fayda var...

Kanka bilmiyorum dediğim gibi moralim fena bozuldu yani sence ne dersin hangisini tercih edeyim

Eğer bu kadar fark varsa arada bir problem vardır. Bende vazgeçtim. İade et ve AMD sisteme geç. Geçince daha kötü olursa sistemini eski haline getirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…