Arkadaşlar kendim Hepsiburada üzerinden bir sistem toplamak istiyorum, Hepsiburada üzerinden olmasının nedeni ise 9 taksit imkanı olması, bu parçaları seçtim sizce uyumlu mudur? Ekran kartı olarak NVIDIA ekran kartı istiyorum, genellikle CS2 oynayacağım ve FHD odaklı DDR 5 bir sistem istiyorum.
Hocam hazır sistemlerin taksit seçenekleri maksimum 3 oluyor. Bütçemi biraz zorluyor. Bir de 32 RAM 1 TB SSD vs. gibi özelleştirmeleri yapınca görünen fiyatların üzerine biraz daha ekleniyor. Tabii dediğiniz gibi biraz pahalı ama en azından aylık ödemesi düşük kalıyor. Sistem uyumlu mu veya değiştirmemi tavsiye ettiğiniz parça var mı?
Hocam hazır sistemlerin taksit seçenekleri maksimum 3 oluyor. Bütçemi biraz zorluyor. Bir de 32 RAM 1 TB SSD vs. gibi özelleştirmeleri yapınca görünen fiyatların üzerine biraz daha ekleniyor. Tabii dediğiniz gibi biraz pahalı ama en azından aylık ödemesi düşük kalıyor. Sistem uyumlu mu veya değiştirmemi tavsiye ettiğiniz parça var mı?
Şimdi dediğinizi yaptım, evet haklısınız sistemi özelleştirince maalesef sizin alacağınız fiyata çıkıyor, adamlar fiyatı ucuz tutmak için adını ilk defa duyduğum SSD ve RAM'leri koyuyorlar aynı şekilde anakartı da oldukça düşük tutuyorlar, ekran kartı ve işlemci ile göz boyuyorlar reesmen.