ssDeDe Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #11 Bedymouss dedi: Götürür ve zaten 80 derece altı kabul edilebilir sıcaklık. Ama fanlar bozulabilir ucuzluk olsun diye çoğu şeyden kısmışlar. Genişletmek için tıkla... Sorumun cevabını alamadım hocam cevabiniz için teşekkürler.
Bedymouss dedi: Götürür ve zaten 80 derece altı kabul edilebilir sıcaklık. Ama fanlar bozulabilir ucuzluk olsun diye çoğu şeyden kısmışlar. Genişletmek için tıkla... Sorumun cevabını alamadım hocam cevabiniz için teşekkürler.
Bedymouss Zeptopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 73 15 Kasım 2024 #12 ssDeDe dedi: Sorumun cevabını alamadım hocam cevabiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Diyorum ki 80 derece altı görüyorsa sorun yok ama 80 derece üstü bakım yapılmalı. 5 sene kullanmayacaksan yapabilirsin onu.
ssDeDe dedi: Sorumun cevabını alamadım hocam cevabiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Diyorum ki 80 derece altı görüyorsa sorun yok ama 80 derece üstü bakım yapılmalı. 5 sene kullanmayacaksan yapabilirsin onu.
Darkmanx1 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #13 Kral adamın sorusuyla senin cevapların çok farklı. Hala PC'si varmış gibi konuşuyorsunuz.
Bedymouss Zeptopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 73 15 Kasım 2024 #14 Darkmanx1 dedi: Kral adamın sorusuyla senin cevapların çok farklı. Hala PC'si varmış gibi konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben bunun sorun olabileceğini söyledim ve bunu yapabilirsin dedim biraz daha forum gezerek en iyi ayarı bulabilir.
Darkmanx1 dedi: Kral adamın sorusuyla senin cevapların çok farklı. Hala PC'si varmış gibi konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben bunun sorun olabileceğini söyledim ve bunu yapabilirsin dedim biraz daha forum gezerek en iyi ayarı bulabilir.