Oh bir dakika benim baktığım kısım Thermal Throttle kısmıymış CPU'da.
Öncelikle şunu söyleyeyim AMD CPU'ların Throttle durumlarını bazen anlamakta güçlük çekiyorum. Thermal Throttle elbette olmuyor. Başka akımsal ve güçle ilgili Throttle'lar söz konusu olabilir. Ki var gibi görünüyor.
@erengore Sanırım şuan 12 den vurdum. CSV dosyalarını charta ceviren converter buldum sanırım pyhton ile yapılmış. Ben bi 5 dakika oyuna girip o chartı sana atsam işe yarar mı dersin?
Benim 5 saniyelik test chartım LogCharts
Link bozuk chartı paylaşamıyorum ama dosyayı TXT ye çevirmeden drive üzerinden sana CSV olarak atarsam chart olarak mhz yi vs. görebiliyorsun
@erengore Sanırım şuan 12 den vurdum. CSV dosyalarını charta ceviren converter buldum sanırım pyhton ile yapılmış. Ben bi 5 dakika oyuna girip o chartı sana atsam işe yarar mı dersin?
Benim 5 saniyelik test chartım LogCharts
Maalesef Txt formatı kabul etmiyor csv gerek. TXT yi CSV ye de çevirdim istersen atabilirim. Link yasak değilse çevirme sitesinin linkini atayım benim txt yi sen çevir.
Convert ettiğimiz için o eski logu kabul etmiyor sanırım. Şuan logging i başlatıp yeni log atıyorum 5 dakikaya.
Maalesef Txt formatı kabul etmiyor csv gerek. TXT yi CSV ye de çevirdim istersen atabilirim. Link yasak değilse çevirme sitesinin linkini atayım benim txt yi sen çevir.
Convert ettiğimiz için o eski logu kabul etmiyor sanırım. Şuan logging i başlatıp yeni log atıyorum 5 dakikaya.
Ben ayarladım onu okuttum.
CPU Clock göremedim nedense. Belki de ben AMD CPU verilerini doğru ayrıştıramıyorum bilgim daha az olduğu için AMD CPU'larda. Ama niyeyse bir Throttle var gibi göremiyorum.
Ben ayarladım onu okuttum.
CPU Clock göremedim nedense. Belki de ben AMD CPU verilerini doğru ayrıştıramıyorum bilgim daha az olduğu için AMD CPU'larda. Ama niyeyse bir Throttle var gibi göremiyorum.
Ben yine de yenisini atayım o iğneler büyük ihtimal ben alt tab atarken. Save loadlarken. Veya oyundan çıkarken çünkü ortalarda kombattaydım.O baştaki 2 iğne direkt benim alt tabımdan onu farkettim çünkü Armoury Crate i kontrol etmek istedim.
@erengore clock olarak da bu mavi ile işaretli olan tek clocku enable logging yaptım acaba ben mi sıkıntı çıkardım. Birinde görmüştüm hepsini açmak yerine 1 tanesini açın yeter diyordu.