4060'lı laptop önerisi

Drogba39

Megapat
Daha fazla  
Laptop almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim. HP'lerde hall sensörü sorunu var deniyor. ASUS'lar ve Monster'lar ısınıyor deniyor. Acer'ların teknik servisi kötü deniyor. Lenovo LOQ bakıyordum ama ona da zam yaptılar. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim, piyasada alınacak laptop yok gibi geliyor, hiçbiri içime sinmedi bir türlü. 35-40 bin TL civarına, içime sinerse 42-43 bin TL'ye çıkabilirim, 4060'ın 100 watt üstündeki modeline sahip laptop önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Acer'ın 12. nesil olması düşündürüyor. HP'de ise ısınma sorunu ve Hall sensörü sorunu var deniyor. Bu modeller sorunsuz mudur ?

Acer'ın 12. nesil olması düşündürüyor. HP'de ise ısınma sorunu ve Hall sensörü sorunu var deniyor. Bu modeller sorunsuz mudur ?
Acer'in 12. nesil olduğuna bakmayın, işlemcisi o fiyat bandındaki çoğu işlemciden daha güçlü. Acer modelin tek sıkıntısı stok olarak kötü macunla gelmesi, bu sebeple cihaz bakım yapılmadığında biraz ısınıyor ve fan sesini hissettiriyor. Servisle birlikte PTM7950 veya Thermalright Heilos termal pedini sürerseniz bu sorun cidden büyük oranda azalıyor. Victus'a gelirsek bu yeni kasa, 2023 kasalar gibi değil. Sensörün yeri ve iç yapısı değiştirildi. Hall sensör sorunu S0, R0 kasalarda var zaten S1 ve R1 serilerinde yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı