Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 7 Kasım 2024 #41 Akıllı Kuş dedi: Oldu bende de bir tane Radeon HD7950'li bir antika var millet eski antika diye 150k verir diyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim elimdeki ekran kartı gemi gibi haberin var mı? Tüm oyunları ultrada açıyor 2K monitörde. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2024
Akıllı Kuş dedi: Oldu bende de bir tane Radeon HD7950'li bir antika var millet eski antika diye 150k verir diyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim elimdeki ekran kartı gemi gibi haberin var mı? Tüm oyunları ultrada açıyor 2K monitörde.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #42 Katalonyayaslm dedi: Şu an koyuyorum istersen ilan linkini atayım. Genişletmek için tıkla... Bende de 1050 2gb var 25 e koyuyorum alıcak var mı ? Katalonyayaslm dedi: Kardeşim elimdeki ekran kartı gemi gibi haberin var mı? Tüm oyunları ultrada açıyor 2K monitörde. Genişletmek için tıkla... Yaw hocam bırak ya bende Mona lisa
Katalonyayaslm dedi: Şu an koyuyorum istersen ilan linkini atayım. Genişletmek için tıkla... Bende de 1050 2gb var 25 e koyuyorum alıcak var mı ? Katalonyayaslm dedi: Kardeşim elimdeki ekran kartı gemi gibi haberin var mı? Tüm oyunları ultrada açıyor 2K monitörde. Genişletmek için tıkla... Yaw hocam bırak ya bende Mona lisa
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 7 Kasım 2024 #43 SerdarT35 dedi: Trendyol'a koyun, bir de elinde silah tutan karakter koyacaksın kapağa çok güzel satar 32K'ya. Hocam gözünü seveyim sin 17K'ya almışsınız zaten, dönem araştırma dönemi iken ucuza al pahalıya sat işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... 17'ye aldığım bir şeyi 17'den aşağı satmam zam gelmesini bekleyeceğiz artık. KemalRenas dedi: Bende de 1050 2 GB var 25'e koyuyorum alacak var mı? Ya hocam bırak ya bende mona lisa. Genişletmek için tıkla... İnanmıyorsan ekran kaydı atayım FPS değerlerini iyi akşamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2024
SerdarT35 dedi: Trendyol'a koyun, bir de elinde silah tutan karakter koyacaksın kapağa çok güzel satar 32K'ya. Hocam gözünü seveyim sin 17K'ya almışsınız zaten, dönem araştırma dönemi iken ucuza al pahalıya sat işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... 17'ye aldığım bir şeyi 17'den aşağı satmam zam gelmesini bekleyeceğiz artık. KemalRenas dedi: Bende de 1050 2 GB var 25'e koyuyorum alacak var mı? Ya hocam bırak ya bende mona lisa. Genişletmek için tıkla... İnanmıyorsan ekran kaydı atayım FPS değerlerini iyi akşamlar.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #44 Katalonyayaslm dedi: 17'ye aldığım bir şeyi 17'den aşağı satmam zam gelmesini bekleyeceğiz artık. İnanmıyorsan ekran kaydı atayım FPS değerlerini iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Kimse sana 17'nin altına sat demedi zaten ne yaşıyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2024
Katalonyayaslm dedi: 17'ye aldığım bir şeyi 17'den aşağı satmam zam gelmesini bekleyeceğiz artık. İnanmıyorsan ekran kaydı atayım FPS değerlerini iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Kimse sana 17'nin altına sat demedi zaten ne yaşıyorsun?
Akıllı Kuş Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #45 KemalRenas dedi: Kimse sana 17'nin altına sat demedi zaten ne yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen al-sat yapmaya çalışıyor PC'yi 17'e almış üzerine 10 bin falan koyup satmayı amaçlıyor. Dipnot: Satabilirse satsın bakalım.
KemalRenas dedi: Kimse sana 17'nin altına sat demedi zaten ne yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen al-sat yapmaya çalışıyor PC'yi 17'e almış üzerine 10 bin falan koyup satmayı amaçlıyor. Dipnot: Satabilirse satsın bakalım.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #46 Katalonyayaslm dedi: 17'ye aldığım bir şeyi 17'den aşağı satmam zam gelmesini bekleyeceğiz artık. İnanmıyorsan ekran kaydı atayım FPS değerlerini iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Oyunları açmasında bir problem yok kaç fps veriyor acaba
Katalonyayaslm dedi: 17'ye aldığım bir şeyi 17'den aşağı satmam zam gelmesini bekleyeceğiz artık. İnanmıyorsan ekran kaydı atayım FPS değerlerini iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Oyunları açmasında bir problem yok kaç fps veriyor acaba
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 7 Kasım 2024 #47 KemalRenas dedi: Oyunları açmasında bir problem yok kaç FPS veriyor acaba. Genişletmek için tıkla... RDR 2 tüm ayarlar Ultra 2 k monitör 70 FPS ortalama.
KemalRenas dedi: Oyunları açmasında bir problem yok kaç FPS veriyor acaba. Genişletmek için tıkla... RDR 2 tüm ayarlar Ultra 2 k monitör 70 FPS ortalama.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.055 Makaleler 11 Çözümler 115 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 7 Kasım 2024 #48 Katalonyayaslm dedi: Kardeşim elimdeki ekran kartı gemi gibi haberin var mı? Tüm oyunları ultrada açıyor 2K monitörde. Genişletmek için tıkla... Tek fanlı MSI modelinden sonra en kötü 4060 modeli var elinde, haberin olsun. Katalonyayaslm dedi: 17'ye aldığım bir şeyi 17'den aşağı satmam zam gelmesini bekleyecez artık. Genişletmek için tıkla... Uzun süre zam gelmez bu arada, sene başında da kampanyayla 5600+4060 sistemler 20k'ya satılıyordu ve halen satılıyor.
Katalonyayaslm dedi: Kardeşim elimdeki ekran kartı gemi gibi haberin var mı? Tüm oyunları ultrada açıyor 2K monitörde. Genişletmek için tıkla... Tek fanlı MSI modelinden sonra en kötü 4060 modeli var elinde, haberin olsun. Katalonyayaslm dedi: 17'ye aldığım bir şeyi 17'den aşağı satmam zam gelmesini bekleyecez artık. Genişletmek için tıkla... Uzun süre zam gelmez bu arada, sene başında da kampanyayla 5600+4060 sistemler 20k'ya satılıyordu ve halen satılıyor.