Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 7 Nisan 2025 #31 efebatiin dedi: Dostum o fiyatlarda 0 AM5 4060 sistemler çıkıyor kim neden versin o parayı? Genişletmek için tıkla... Peki neden vermesin? Ben alırken aldım ya neden aldım?
efebatiin dedi: Dostum o fiyatlarda 0 AM5 4060 sistemler çıkıyor kim neden versin o parayı? Genişletmek için tıkla... Peki neden vermesin? Ben alırken aldım ya neden aldım?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.566 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #32 Katalonyayaslm dedi: Şuna fiyata baktım 38k aynı sistem. Genişletmek için tıkla... O sisteme az beyini olan kimse 38k vermez. Elindeki sistemin değeri taş çatlasa 20k. Katalonyayaslm dedi: Peki neden vermesin? Ben alırken aldım ya neden aldım? Genişletmek için tıkla... O senin sorunun.
Katalonyayaslm dedi: Şuna fiyata baktım 38k aynı sistem. Genişletmek için tıkla... O sisteme az beyini olan kimse 38k vermez. Elindeki sistemin değeri taş çatlasa 20k. Katalonyayaslm dedi: Peki neden vermesin? Ben alırken aldım ya neden aldım? Genişletmek için tıkla... O senin sorunun.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.118 Çözümler 6 7 Nisan 2025 #33 Katalonyayaslm dedi: Peki neden vermesin? Ben alırken aldım ya neden aldım? Genişletmek için tıkla... Zorla mı satacaksın almayana
Katalonyayaslm dedi: Peki neden vermesin? Ben alırken aldım ya neden aldım? Genişletmek için tıkla... Zorla mı satacaksın almayana
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 7 Nisan 2025 #34 ozguven_askim dedi: Zorla mı satacaksın almayana Genişletmek için tıkla... Hocam neyse uzatmaya gerek yok 30a koyarım kalsın piyasası artar yabancı ülkeden geliyor bu kartlar.
ozguven_askim dedi: Zorla mı satacaksın almayana Genişletmek için tıkla... Hocam neyse uzatmaya gerek yok 30a koyarım kalsın piyasası artar yabancı ülkeden geliyor bu kartlar.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #35 Katalonyayaslm dedi: Hocam neyse uzatmaya gerek yok 30a koyarım kalsın piyasası artar yabancı ülkeden geliyor bu kartlar. Genişletmek için tıkla... Madem hiç kimseyi dinlemeyecektin koysaydın ya 60K'ya kanka Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
Katalonyayaslm dedi: Hocam neyse uzatmaya gerek yok 30a koyarım kalsın piyasası artar yabancı ülkeden geliyor bu kartlar. Genişletmek için tıkla... Madem hiç kimseyi dinlemeyecektin koysaydın ya 60K'ya kanka
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.566 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #36 Katalonyayaslm dedi: Ticaret böyle bir şey değil mi üstat ucuz al pahalı sat? Genişletmek için tıkla... Ucuza alıp enayi arıyorsun gibi biraz sanki. Bu sisteme aklı başında kimse 30k vermez.
Katalonyayaslm dedi: Ticaret böyle bir şey değil mi üstat ucuz al pahalı sat? Genişletmek için tıkla... Ucuza alıp enayi arıyorsun gibi biraz sanki. Bu sisteme aklı başında kimse 30k vermez.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 7 Nisan 2025 #37 BrEfLst dedi: Madem hiç kimseyi dinlemeyecektin koysaydın ya 60K'ya kanka Genişletmek için tıkla... Yorum almak istedim düşüncem değişmedi. Pazarlık sünettir üstat. efebatiin dedi: Ucuza alıp enayi arıyorsun gibi biraz sanki. Bu sisteme aklı başında kimse 30k vermez. Genişletmek için tıkla... Enayilik değil ticaret denir buna üstat araştır bakalım ticaret ne demek iyi akşamlar.
BrEfLst dedi: Madem hiç kimseyi dinlemeyecektin koysaydın ya 60K'ya kanka Genişletmek için tıkla... Yorum almak istedim düşüncem değişmedi. Pazarlık sünettir üstat. efebatiin dedi: Ucuza alıp enayi arıyorsun gibi biraz sanki. Bu sisteme aklı başında kimse 30k vermez. Genişletmek için tıkla... Enayilik değil ticaret denir buna üstat araştır bakalım ticaret ne demek iyi akşamlar.
B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #38 Katalonyayaslm dedi: Yorum almak istedim düşüncem değişmedi. Pazarlık sünettir üstat. Genişletmek için tıkla... Pazarlık ile 15k indirebilecekseniz peki.
Katalonyayaslm dedi: Yorum almak istedim düşüncem değişmedi. Pazarlık sünettir üstat. Genişletmek için tıkla... Pazarlık ile 15k indirebilecekseniz peki.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.118 Çözümler 6 7 Nisan 2025 #39 Katalonyayaslm dedi: Yorum almak istedim düşüncem değişmedi. Pazarlık sünettir üstat. Genişletmek için tıkla... 15'e hızlı gider Power Supply ve diğer bileşenlerin markaları iyiyse.
Katalonyayaslm dedi: Yorum almak istedim düşüncem değişmedi. Pazarlık sünettir üstat. Genişletmek için tıkla... 15'e hızlı gider Power Supply ve diğer bileşenlerin markaları iyiyse.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 7 Nisan 2025 #40 BrEfLst dedi: Pazarlık ile 15k indirebilecekseniz peki. Genişletmek için tıkla... 30'dan 15e inilir mi hiç hocam 30.500 yazarsın 30a inersin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
BrEfLst dedi: Pazarlık ile 15k indirebilecekseniz peki. Genişletmek için tıkla... 30'dan 15e inilir mi hiç hocam 30.500 yazarsın 30a inersin.