Yunussemree0 Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #11 L3wis dedi: İkisi de 4060MIŞ baslikta Ti görmüştüm Ti sandım bir an pardon. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ti ile L3wis dedi: İkisi de 4060MIŞ baslikta Ti görmüştüm Ti sandım bir an pardon. Genişletmek için tıkla... 3750₺ yükseltiyor Ti ekleyince akaReckless dedi: Full HD de gayet yeter 4 5 yıl gider. Bütçeni zorlayıp DDR5 geçmeni isterdim ama bütçe yetmez sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında ddr5 li sistemler vardı ama fiyatlar yükseldi biraz bi bakayım duran varsa listemde gondereyim akaReckless dedi: Full HD de gayet yeter 4 5 yıl gider. Bütçeni zorlayıp DDR5 geçmeni isterdim ama bütçe yetmez sanırım. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Buna bakar mısınız hocam ddr5 icin değer mi fiyat sizce inno 3d ekleyince 220tl fark var Son düzenleme: 27 Aralık 2024
L3wis dedi: İkisi de 4060MIŞ baslikta Ti görmüştüm Ti sandım bir an pardon. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ti ile L3wis dedi: İkisi de 4060MIŞ baslikta Ti görmüştüm Ti sandım bir an pardon. Genişletmek için tıkla... 3750₺ yükseltiyor Ti ekleyince akaReckless dedi: Full HD de gayet yeter 4 5 yıl gider. Bütçeni zorlayıp DDR5 geçmeni isterdim ama bütçe yetmez sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında ddr5 li sistemler vardı ama fiyatlar yükseldi biraz bi bakayım duran varsa listemde gondereyim akaReckless dedi: Full HD de gayet yeter 4 5 yıl gider. Bütçeni zorlayıp DDR5 geçmeni isterdim ama bütçe yetmez sanırım. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Buna bakar mısınız hocam ddr5 icin değer mi fiyat sizce inno 3d ekleyince 220tl fark var
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #12 Yunussemree0 dedi: Yok hocam Ti ile. 3750₺ yükseltiyor Ti ekleyince. Hocam aslında DDR5'li sistemler vardı ama fiyatlar yükseldi biraz bir bakayım duran varsa listemde gondereyim. Genişletmek için tıkla... Yunussemree0 dedi: Yok hocam Ti ile. 3750₺ yükseltiyor Ti ekleyince. Hocam aslında DDR5'li sistemler vardı ama fiyatlar yükseldi biraz bir bakayım duran varsa listemde gondereyim. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bu attığınız sistemr bütçe çıkıyorsa gayet iyi.
Yunussemree0 dedi: Yok hocam Ti ile. 3750₺ yükseltiyor Ti ekleyince. Hocam aslında DDR5'li sistemler vardı ama fiyatlar yükseldi biraz bir bakayım duran varsa listemde gondereyim. Genişletmek için tıkla... Yunussemree0 dedi: Yok hocam Ti ile. 3750₺ yükseltiyor Ti ekleyince. Hocam aslında DDR5'li sistemler vardı ama fiyatlar yükseldi biraz bir bakayım duran varsa listemde gondereyim. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bu attığınız sistemr bütçe çıkıyorsa gayet iyi.
Yunussemree0 Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #13 L3wis dedi: Bu attığınız sistemr bütçe çıkıyorsa gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Düz 4060 bu hocam ddr5 olcak özelleştirme olarak inno seçeceğim. Depolama birimleri kasa ram vs kotu mu sizce yoksa alınir mi bu sekilde
L3wis dedi: Bu attığınız sistemr bütçe çıkıyorsa gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Düz 4060 bu hocam ddr5 olcak özelleştirme olarak inno seçeceğim. Depolama birimleri kasa ram vs kotu mu sizce yoksa alınir mi bu sekilde
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #14 Yunussemree0 dedi: Düz 4060 bu hocam DDR5 olacak özelleştirme olarak INNO seçeceğim. Depolama birimleri kasa RAM vs kotu mu sizce yoksa alınır mı bu sekilde. Genişletmek için tıkla... Palit INNO'dan daha iyi.
Yunussemree0 dedi: Düz 4060 bu hocam DDR5 olacak özelleştirme olarak INNO seçeceğim. Depolama birimleri kasa RAM vs kotu mu sizce yoksa alınır mı bu sekilde. Genişletmek için tıkla... Palit INNO'dan daha iyi.
Yunussemree0 Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #15 L3wis dedi: Palit INNO'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Peki kasa XPG olsa daha faydalı olur mu?
L3wis dedi: Palit INNO'dan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Peki kasa XPG olsa daha faydalı olur mu?
L L3wis Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #16 Yunussemree0 dedi: Peki kasa XPG olsa daha faydalı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence bir fark olmaz.
Yunussemree0 dedi: Peki kasa XPG olsa daha faydalı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence bir fark olmaz.
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.580 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #17 Yunussemree0 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Buna bakar mısınız hocam ddr5 icin değer mi fiyat sizce inno 3d ekleyince 220tl fark var Genişletmek için tıkla... Bu sistem daha iyi depolamayı 1tb yaparsan çok daha iyi olur bütçeni zorlaman senin açından daha iyi olacak
Yunussemree0 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Buna bakar mısınız hocam ddr5 icin değer mi fiyat sizce inno 3d ekleyince 220tl fark var Genişletmek için tıkla... Bu sistem daha iyi depolamayı 1tb yaparsan çok daha iyi olur bütçeni zorlaman senin açından daha iyi olacak