Layspa Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #21 ProximusTwo dedi: QLC NAND gelebiliyor içinden. Legend 750 veya 800 daha iyi olur o yüzden. Genişletmek için tıkla... Kasaya neden kötü dediniz, hala söylemediniz.
ProximusTwo dedi: QLC NAND gelebiliyor içinden. Legend 750 veya 800 daha iyi olur o yüzden. Genişletmek için tıkla... Kasaya neden kötü dediniz, hala söylemediniz.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 6 Aralık 2023 #22 Layspa dedi: Kasaya neden kötü dediniz, hala söylemediniz. Genişletmek için tıkla... Dandik çünkü. Benim attığım da pek iyi değil ama Asus diye iyi olduğu anlamına gelmiyor. Hayırlı olsun. İyi sosyaller.
Layspa dedi: Kasaya neden kötü dediniz, hala söylemediniz. Genişletmek için tıkla... Dandik çünkü. Benim attığım da pek iyi değil ama Asus diye iyi olduğu anlamına gelmiyor. Hayırlı olsun. İyi sosyaller.
B Burakbey20 Decapat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #23 ProximusTwo dedi: Dandik çünkü. Benim attığım da pek iyi değil ama ASUS diye iyi olduğu anlamına gelmiyor. Hayırlı olsun. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Tam aynı sistemi almayı düşünüyordum, kasa kötü demişsiniz ama 3K eklemek istemiyorsak geriye kalan tek seçenek XPG valor Air Rainbow, açıkçası beyaz kart hoşuma gitti ama kasada ciddi bir değişim olur derseniz XPG olan sistemi alayım.
ProximusTwo dedi: Dandik çünkü. Benim attığım da pek iyi değil ama ASUS diye iyi olduğu anlamına gelmiyor. Hayırlı olsun. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Tam aynı sistemi almayı düşünüyordum, kasa kötü demişsiniz ama 3K eklemek istemiyorsak geriye kalan tek seçenek XPG valor Air Rainbow, açıkçası beyaz kart hoşuma gitti ama kasada ciddi bir değişim olur derseniz XPG olan sistemi alayım.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 6 Aralık 2023 #24 @Burakbey20 Dandik dediysem öyle dandik değil. Kullanılır ama Asus diye "çok kaliteli yav" diyenler var, öyle bir durum yok. Onu demek istiyorum.
@Burakbey20 Dandik dediysem öyle dandik değil. Kullanılır ama Asus diye "çok kaliteli yav" diyenler var, öyle bir durum yok. Onu demek istiyorum.