4070 12 GB vs 3070 Ti 8 GB

İkisinin sıfırı arasında 5k var, değer mi? İkinci elinin testlerini yapmayı bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynadiginiz oyunlarda DLSS ve FG yokmus cok. Ama VRAM ve saf kas gucunde gene 4070 onde. Bi gun yeri gelir oynarsiniz. 4070 derim ben.

Bir tek PUBG de olabilir, onun haricindekilerde imkansız. Zaten karar aşamasındayım ama bu 8-12 GB konusu şu anda çok revaçta daha önce böyle bir şey yoktu.

Yok hocam 1080p için PUBG'de de olmaz. PUBG o kadar da güçlü bir oyun değil. Ayrıca PUBG, Valorant, Apex gibi Online oyunlar için işlemci daha önemli.

Bir tek PUBG de olabilir, onun haricindekilerde imkansız. Zaten karar aşamasındayım ama bu 8-12 gb konusu şu anda çok revaçta daha önce böyle bir şey yoktu.

Aradaki koskoca kas gücü farkını ve Frame Generation'ı unutuyorsun. Değil 3070 Ti, RTX 3080 Ti bile tercih edilmez 4070 yerine.

Aradaki koskoca kas gücü farkını ve Frame Generation'ı unutuyorsun. Değil 3070 Ti, RTX 3080 Ti bile tercih edilmez 4070 yerine.
O kadar edebi övdün ki, benim bile alasım geldi 4070..

O kadar edebi övdün ki, benim bile alasım geldi 4070..

Kas gücü var, RT performansı iyi, güç tüketimi düşük, Frame Generation zaten mucizeler yaratıyor. Dürüstçe söyleyebilirim RTX 3000 serisinden eksik ne varsa 4000 serisinde hepsi tamamlanmış.

Şahsen 4060 Ti 8 GB kullanmasam basar parayı şu 18.200 TL'lik Gainward modeliin gözüm kapalı alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…