4070 bir sistem için hangi monitör daha uygun olur?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Bu soru kafamı çok karıştırdı. Bu ekran kartının hakkının 2K olmasından dolayı 2K 27" bir monitör düşünüyorum ama hikayeli oyunlara göre daha çok FPS oyunları oynuyorum ama o da profesyonel bir şekilde değil. 27" alıp da boynuma ağrılar girmesini istemiyorum. Eğer aldığımı düşünürsek monitör ile aramda 60-70 cm olacak. Sizce hangisini yapmalıyım? Eğer 24" hikayeli oyunlarda yeterliyse (1080p için) ona yönelebilirim ama gönlümde 2K 144hz var.

İster inanın ister inanmayın 165 hz ve altı en iyi 1440p monitör bu

2K 144Hz daha iyi olur tabii ama rekabetçi oynuyorsanız 240Hz veya 360Hzlere bakabilirsiniz.

Hocam çok güzel bir monitör ama bütçem yetmediği için mecburen;

Asus TUF Gaming VG27AQZ​

Bu modeli alacağım

Hocam çok güzel bir monitör ama bütçem yetmediği için mecburen;

Asus TUF Gaming VG27AQZ​

Bu modeli alacağım
hocam fiyat farkı 2000 tl ghosting gibi saçma sapan sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız elinizi gönlünüze koyun düşünün eminim size bu daha iyi gelecektir

27" 2K alın hocam. O mesafeden boyun ağrısı falan çekmezsiniz, rahat olun. VG27AQZ öneririm.

Zaten VG27AQZ daha iyi.
Daha mı iyi hocam 1 yıldır dell monitör satmaya uğraşıyorum technopatta insanları alan herkes memnun asus alanlar ghosting sorunları ile uğraşıyor

Daha mı iyi hocam 1 yıldır dell monitör satmaya uğraşıyorum technopatta insanları alan herkes memnun asus alanlar ghosting sorunları ile uğraşıyor
Asusun her modeli için geçerli değil bu hocam genelde düşük fiyatlı TUF modellerde çok oluyor ve tabii ki VA panel olanlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…