4070 ekran kartı sistemde görünmüyor

qecekondu06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sensivity : 1.1
Dpi : 800
Ekran Kartı / Graphics Card= Gigabyte AORUS Nvidia GeForce GTX 1060 6GB

Bellek / Ram= 16GB DDR4 HYPERX FURY BLACK 2133 Mhz
Anakart / Motherboard= ASUS B150 PRO GAMING
Klavye / Keyboard= X7 G800V Gaming Pro Keyboard
Fare / Mouse= Razer
Kulaklık / Headset= LOGITECH
İyi akşamlar yeni sistem dizdim, 4070 ekran kartım sistemimde gözükmüyor bu nedenle sürücü kurulumu falan yapamıyorum, anakart üzerinden görüntü alıyorum.

ASUS B650M-R Prime.

Değişime yollamadan önce istersen şunları dene: BIOS güncel değilse BIOS'u son sürüme güncelle ve BIOS ayarlarını sıfırla, yine olmazsa temiz format dene, eğer yine aynıysa o zaman değişime yolla.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncelledim. Sıfırladım bir de öyle denedim. Format denedim 3 kez. Yine de sonuç alamadım. Son bir düşüncem var. Ekran kartını bulabilirsem farklı bir PC'de tanımlaması neticesinde çıkartıp sonrasında sistemime takmayı düşünüyorum. Öyle bir sonuç alabilirim belki diye düşünüyorum. Tahminimce kartın bozuk olma ihtimali çok düşük.

Görüntü kablosu olarak ne kullanıyorsun?

Kaç kez kontrol yapılıp gönderilen cihazlar ne kadar hassas olsa da bir o kadar sağlam cihazlar.

Hem HDMI hem de DP kablosu var

Her ikisiylede denedim farklı farklı.

Bunaldım artık ama donanımsal sorunu olmadığına karşın hissiyatım var nedense.

Yarına kadar aklıma bir şey gelmezse artık değişime gönderirim. Bıktım gerçekten.

O kadar para veriyoruz sıfır sistem alıyoruz olmadık şeylerden sorun yaşıyoruz

Anakartın biosundan da olabilir bu arada. Geçenlerde MSI'n sitesindeki son bios sürümünü yükledim ekran kartı gitti. Bu yüzden eski bir sürüme geri dönmek zorunda kaldım.
Anakartı msi B650P (sorun çıkaran sürüm beta 7D78v1F)
Ekran kartı galax 4070ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…