Merhabalar, Asus Tuf GT501 modeline bir bakın derim. Ön kısmı cam veya rgb yi aşırı gösteren modellerden değildir, biraz niş bir zevk. Ben bu tarz seviyorum. Dolayısıyla görüntüsü ancak size hitap ediyorsa sevebileceğiniz şekilde. Ancak hava sirkülasyonu ve ölçüleri oldukça harika. Son derece profesyonel bir kasa. Ekran kartı sabitlemek için olan vida deliğinde pay bile bırakmışlar, ekran kartının zamanla sarkmasını engellemek için destek aparatı satın alıp takarsanız daha rahat ve cuk otursun diye.Dostlar selam, MSI 4070 Super Gaming X Slim ekran kartlı bir sistem topluyorum. Bu ekran kartının rahatça sığabileceği, göze hoş gözüken geniş bir kasa arıyorum. Kablolaması rahat arkadan yapılan modeller var sanırım onlar hoşuma gitti. Corsair ve NZXT markalarda çok karşıma çıktı, F/P bir kasa önerirseniz sevinirim.
Not: Bütçe ise eğer kasada PSU varsa 10k; PSU yoksa 5-6k
Dostlar selam, MSI 4070 Super Gaming X Slim ekran kartlı bir sistem topluyorum. Bu ekran kartının rahatça sığabileceği, göze hoş gözüken geniş bir kasa arıyorum. Kablolaması rahat arkadan yapılan modeller var sanırım onlar hoşuma gitti. Corsair ve NZXT markalarda çok karşıma çıktı, F/P bir kasa önerirseniz sevinirim.
Not: Bütçe ise eğer kasada PSU varsa 10k; PSU yoksa 5-6k
Bi bakayım teşekkürler. Sevdiğim de bir marka hemAl bunu geç kral 8k. 750WATT PSU ile
Yazdığın kasa baya şık duruyor aslında benim de sevdiğim tarzda. Özellikle önde rgb fanların gözükmemesi bile yeter. Ama bütçemden biraz fazla çıktı psu olmadan 8k civarı birde stok problemi var sanırım. Takip edicem biraz bu kasayı ayarlayabilirsem hoşuma gitti çok sağol.Merhabalar, Asus Tuf GT501 modeline bir bakın derim. Ön kısmı cam veya rgb yi aşırı gösteren modellerden değildir, biraz niş bir zevk. Ben bu tarz seviyorum. Dolayısıyla görüntüsü ancak size hitap ediyorsa sevebileceğiniz şekilde. Ancak hava sirkülasyonu ve ölçüleri oldukça harika. Son derece profesyonel bir kasa. Ekran kartı sabitlemek için olan vida deliğinde pay bile bırakmışlar, ekran kartının zamanla sarkmasını engellemek için destek aparatı satın alıp takarsanız daha rahat ve cuk otursun diye.
Yok. Yok, yok, yok. Çok eski bir kasa artık, vaktinde bile alınabilirliği kısıtlıydı. Şu anda o kasaya 7000 lira vermek tek kelimeyle enayilik, 3000'in bir kuruş üstü etmemeli.Merhabalar, Asus Tuf GT501 modeline bir bakın derim. Ön kısmı cam veya rgb yi aşırı gösteren modellerden değildir, biraz niş bir zevk. Ben bu tarz seviyorum. Dolayısıyla görüntüsü ancak size hitap ediyorsa sevebileceğiniz şekilde. Ancak hava sirkülasyonu ve ölçüleri oldukça harika. Son derece profesyonel bir kasa. Ekran kartı sabitlemek için olan vida deliğinde pay bile bırakmışlar, ekran kartının zamanla sarkmasını engellemek için destek aparatı satın alıp takarsanız daha rahat ve cuk otursun diye.
Lian li marka bir kasa alıcam sanırım. Görünüş olarak ortalama fiyatlara mid tower modelleri, hava akışı olarakta hem çok iyi hem ucuz düz modelleri var anladığım kadarıyla.Bütçene göre Phanteks XT Pro Ultra veya G500A bakabilirsin. Alternatif olarak FSP CUT592, Phanteks XT View, Lancool 216, Lancool III, Torrent Compact, Pano 100R (M100R değil), G400A da olabilir.
Pano 100R haricinde MSI, Asus, Corsair ve Cooler Master kasalara girme.
Yok. Yok, yok, yok. Çok eski bir kasa artık, vaktinde bile alınabilirliği kısıtlıydı. Şu anda o kasaya 7000 lira vermek tek kelimeyle enayilik, 3000'in bir kuruş üstü etmemeli.
Markadansa model özünde bak. Lian Li kasalar iyiler, ancak kontrolcü tarafları biraz zayıf. Phanteks o yönüyle daha iyi ve kasalarını da dolu paket getiriyor tabiri yerindeyse. Hangi modelini düşündün sen?Lian li marka bir kasa alıcam sanırım. Görünüş olarak ortalama fiyatlara mid tower modelleri, hava akışı olarakta hem çok iyi hem ucuz düz modelleri var anladığım kadarıyla.
o11d modelleri harika duruyor ama fiyat biraz yüksek. Bir de lancool 207 hem uygun hemde hava akışı çok iyi sanırsamMarkadansa model özünde bak. Lian Li kasalar iyiler, ancak kontrolcü tarafları biraz zayıf. Phanteks o yönüyle daha iyi ve kasalarını da dolu paket getiriyor tabiri yerindeyse. Hangi modelini düşündün sen?
Ortası 0lı modellere bakma, 207-206-205 gibi. 216 onun yerine çok çok daha iyi bir seçim olacaktır, 216'nın yerine de XT Pro Ultra daha iyi bir seçim olacaktır.o11d modelleri harika duruyor ama fiyat biraz yüksek. Bir de lancool 207 hem uygun hemde hava akışı çok iyi sanırsam
Hocam işlemcim 7800x3d o yüzden sıvı soğutma alacağım aslında o yüzden akvaryum kasalar görüntü olarak cazip geliyor. O11 serisi f/p kısmını kenara bırakırsak alınır mı?Ortası 0lı modellere bakma, 207-206-205 gibi. 216 onun yerine çok çok daha iyi bir seçim olacaktır, 216'nın yerine de XT Pro Ultra daha iyi bir seçim olacaktır.
O11 serisi güzel seri ama akvaryum kasa, sıvı soğutma isterler. Bir de içleri boş gelir, bir ton da fana masraf yaparsın. Akvaryum tarz takılacaksan da XT View veya Pano 100R daha F/P seçimler olacaktır, içleri dolu da geliyor.