4070 sistemde en yüksek ayarlar kötü görünüyor

Arkadaşlar hala düzeltemedim ya ayarları yapmadığım ayar kalmadışikayet vara yazdım bakalım eğer ekran kartında falan sorun varsa inşallah değiştirirler.

Bende zowie 240hz monitör var şimdi gidipte 2 k monitör almak istemiyorum

Aynı sorun bende de var Fortnite DirectX12 açınca grafikler gidiyor. Çözüm bulunca yeşillendirirsen beni de sevinirim.

Çözüm buldun mu dostum.

Dostum lütfen sorunu çözdüğünü söyle ben de yeni sistem aldım ve hevesim kursağımda kaldı.

Dostum son durumu anlatır mısın? Ne oldu sorun neden kaynaklanıyormuş bulabildin mi? Sistemi değiştirince düzeldi mi lütfen cevapla.

Görüntü ile olan sorunu hala çözemedim İngilizce kaynaklara falan da baktım binlerce ayarı denedim NVIDIA conrol panle olsun oyun içi olsun Windows ayarları olsun ama hala bulamadım bir de şöyle bir olay var RTX açtıgında ekranda oyun içi beyaz beyaz şeyler parlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RTX açtığımda oluyor bu olay herkes yaşıyormuş.

Aga RTX actıgımda oluyor bu olay sadece.

Aga bende RTX açıkken de kapalıyken de aynı. Hatta tuhaf bir şekilde DLSS kapatıp native oynayınca görüntü çok çok daha kötü oluyor. Monitörden kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…