4070 sistemde GTA 5 kasıyor

Sessizzz

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, 4070 OC Dual ekran kartında GTA 5 130-160 FPS arasında fakat arada takılma oluyor, kasmalar falan oluyor. Sadece GTA 5 de oluyor. Özellikle araba sürerken oluyor. Hatta şuna dikkat ettim, kasma olurken ekran kartındaki ses duraksıyor anlık salise olarak. Neden olabilir?

Hi.

%1 FPS düşüktür. İşlemcinizi belirtmemişsiniz darboğaz olabilir. 2K ekran kartını 1080 de kullanıyorsunuz o yüzden bence ya 2K ya alın ya da grafikleri ulrtaya çekin. Ekran kartı kullanımı düşük ise drop yapar.

Hiç alakası yok. Benim dediğimi yapsın sorun ortadan kalkacak. Belki 2k destekleyecek monitörü yok?

%1 FPS düşüktür. İşlemcinizi belirtmemişsiniz darboğaz olabilir. 2K ekran kartını 1080 de kullanıyorsunuz o yüzden bence ya 2K ya alın ya da grafikleri ulrtaya çekin. Ekran kartı kullanımı düşük ise drop yapar.
Ekran kartını %98-99 kullanıyor hep, monitör 1080P ama oyun grafikleri en yüksekte hocam işlemci ryzen 5 7500F

Ekran kartını %98-99 kullanıyor hep, monitör 1080p ama oyun grafikleri en yüksekte hocam.

Dostum benim dediğimi yap. Vsycn on yapıp dene olmadı V-Sync on da klasın direkt kare hızı sınırlama yapın. Örneğin 144 Hz kullanıyorsun 144 yapın. Tavsiyem 120 yapmanız.

Dostum benim dediğimi yap. Vsycn on yapıp dene olmadı V-Sync on da klasın direkt kare hızı sınırlama yapın. Örneğin 144 Hz kullanıyorsun 144 yapın. Tavsiyem 120 yapmanız.
1743801783357.png

Dene. Birkaç dakika oyna. O sorun çözüldüyse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.

Merhaba, 4070 OC Dual ekran kartında GTA 5 130-160 FPS arasında fakat arada takılma oluyor, kasmalar falan oluyor. Sadece GTA 5 de oluyor. Özellikle araba sürerken oluyor. Hatta şuna dikkat ettim, kasma olurken ekran kartındaki ses duraksıyor anlık salise olarak. Neden olabilir?
Hocam msaa fullde değilse fullleyin eğer oyun legacy ise, enhanced ise rt full yapın, sorun çözülecektir bence. Gta 5 eski bir oyun olduğundan dolayı maks 188 fps alabiliyorsunuz ve buna yakın değerlerde fps drobu oluyor.

Eki Görüntüle 2462335
Tamam hocam teşekkürler denerim, garip geldi sadece gta 5 de böyle yapıyor. 180 hz kullanıyorum ama 120 yapayım o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı