4070 sistemde OBS ayarları nasıl olmalı?

Elwaysed

Centipat
Daha fazla  
2K 60 FPS akıcı oyun videoları çekmek istiyordum ve OBS indirdim, ayarlarını yaptım. Video kısmını 2K ve 60 FPS yaptım fakat görüntü kalitesi hala kötü ve oyunlarda sağ sola giderken görüntü bozuluyor.
Ekran kartı: RTX 4070.
RAM: 48 GB.

Bütün ayarları denedim fakat olmadı. Bu sorun Nvidia App'de de var ve ddu ile sürücüleri silip temiz kurulum yaptım. Sorun devam ediyor.

2k bir video çekiyorum ama 1080p gibi oluyor ve bulanık bir görüntü ortaya çıkıyor

Son düzenleme:
Sadece video kaydı alacaksan ve aynı zamanda yayın yapmayacaksan sorun olmaması gerekiyor. OBS ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir misin?

Sadece video kaydı alacaksan ve aynı zamanda yayın yapmayacaksan sorun olmaması gerekiyor. OBS ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir misin?
Bütün OBS ayarlarını denedim. İkinci monitörü devre dışı bırakıp test ettim, Windows ve Nvidia Denetim Masası’ndaki DSR ve doku süzme ayarlarını değiştirdim. Medya oynatıcıdan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm, farklı oynatıcılar kurup denedim. DDU ile ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırıp yeni sürümü yükledim. Monitördeki overclock’u kapatıp tekrar denedim.

Yaklaşık 10 ay önce hiçbir sorun yoktu. Nvidia App’e geçtikten sonra Alt+F9 ile aldığım kayıtların kalitesiz olduğunu fark ettim ama uygulama yeni çıktığı için pek önemsemedim. Şimdi ise sorun tüm video kayıt programlarında devam ediyor. 2K 60 FPS video çekiyorum fakat görüntü sanki 1080p gibi, hafif bulanık görünüyor.

1756842002960.png
1756842019410.png

iki görsel arasındaki fark belli ediyor

2. görseldeki fotoğraf daha bulanık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı