4070 sisteme yükseltme önerisi

Zeus21

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim sistemim şu şekilde: Bu kasada neler güncellemesini tavsiye edersiniz?

• Kasa Corsair 4000D RGB airflow.
  • Anakart ASUS H570 Pro Wi-Fi
  • İşlemci Intel i7 11700.
  • RAM'ler 8 X 4 Corsair 3200 MHz RGB.
  • M.2'ler Samsung 980 2 adet 1 TB.
  • İşlemci soğutucusu Corsair Elite Capellix 240.
  • Power Corsair CX 650 RGB full modüler.
  • Ekran kartı PNY 4070 3 fanlı modeli.
  • Monitör ise Excalibur 24 inç 200Hertz.

Neye ihtiyacın var ise onu güncelle. Ayrıca Monitör değiştirebilirsin excaliburlarda ghosting sorunu oluyordu genelde.

Bu şekilde iyi aslında, monitör değiştirilebilir. İlla yükseltme yapmak istiyorsan AM5 anakart ve işlemciye geçebilirsin.

Bence hiç yükseltme yapmaya gerek yok. Vereceğiniz para alacağınız performansa değmez. Biraz daha beklemek daha mantıklı. En kral geliştirme (ekran kartı hariç) %10 performans anca verir.

Teşekkürler cevaplar için bende monitör degiştirmeyi düşünmüstüm ama ne alacagıma karar veremedim tavsiyeleriniz nelerdir? Genellikle Call of Battlefield savas ve spor oyunları oynuyorum. NBA futbol ralli gibi

Teşekkürler cevaplar için bende monitör degiştirmeyi düşünmüstüm ama ne alacagıma karar veremedim tavsiyeleriniz nelerdir? Genellikle Call of Battlefield savas ve spor oyunları oynuyorum. NBA futbol ralli gibi
Bütçe nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…