Merhaba, 4070 Super ekran kartı ile sistem toplamayı düşünüyorum buradaki diğer konulara da göz gezdirerek BitFenix bfg 750W Gold ve raijintek cratos 850W Gold güç kaynakları arasında kaldım. BitFenix güç kaynağı için hiçbir satıcıda kullanıcı yorumu bulamadım. Garanti koşulları, malzeme kalitesi ve donanım açısından hangisini tercih etmeliyim?
Ben de birebir aynı ikilemde kaldım. Gördüğüm kadarıyla Raijintek Cratos kullanan kişiler PSU'dan memnunlar ancak BitFenix'in de iyi olduğu söyleniyor. Konuya daha hakim olan birileri bilgi paylaşırsa çok güzel olur.
Gigabyte GP-UD750GM 750W 80+ Gold Ultra Dayanıklı Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz MSI MPG A750GF 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A750GF 750 W Power Supply özelliklerini incele, 4.157,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MPG A750GF 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A750GF 750 W Power Supply özelliklerini incele, 4.157,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!