4070 Super R9 9900X sistem toplama

• Konuyu başlatan Arzli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 615

Arzli

Decapat
Daha fazla  
Şimdi sıfır QHD Build yapmayı planlıyorum.
Bulduklarım;

Palit 4070-S = 25.000
9900X = 18.500
B650 Gaming+Wi-Fi = 8.000
Patriot Venom 32 GB RAM 6000MHz= 4.000
KC3000 1TB SSD = 3.300
iCUE H150 360mm soğutucu = 4.800
Rm 750e watt PSU = 3.800
Gamemaster F7/F7 Pro = 3.600

Eksik bir şey var mı bir tek F7 linkini koydum çünkü bir tek o yeni çıkmış ve emin değilim eksik veya downgrade gerektiren bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak 7800x3D daha iyi bir oyun performansı sunacaktır diye düşünüyorum.

2k'da islemciyi downgrade edip ekran kartini 4070 ti super yapabilirsin. Cozunurluk arttıkça islemcinin birim etkisi oldukca azalir, gpu bound olursun, bu oldukca da butcemiz sinirsiz degilse ekran kartina yatirim yapmayi tercih ederiz (Bu arada bu durum ben csgo, valorant gibi shooter'lar oynuyorum, fps'i maximize etmek istiyorum dedigin durumda gecerli degil)

Anakartinin tam ismini belirtebilir misin? Msi degil mi?

2K'da islemciyi downgrade edip ekran kartini 4070 Ti Super yapabilirsin. Cozunurluk arttıkça islemcinin birim etkisi oldukca azalir, GPU bound olursun, bu oldukca da butcemiz sinirsiz degilse ekran kartina yatirim yapmayi tercih ederiz (bu arada bu durum ben CS:GO, Valorant gibi Shooter'lar oynuyorum, FPS'i maximize etmek istiyorum dedigin durumda gecerli degil)

Anakartinin tam ismini belirtebilir misin? MSI degil mi?

Valorant CS gibi shooter oynuyorum onlar daha çok CPU boundlu gameler diye 9900X'i tercih ettim.
Anakart ise MSI.

Valorant CS gibi shooter oynuyorum onlar daha çok CPU boundlu gameler diye 9900X'i tercih ettim.
Anakart ise MSI.
Anakart gayet okay, islemciyi 3d cache'li al o zaman, 7800x3d veya 9800x3d.

Onun bende farkındayım ama ben Tray'a güvenmiyorum kutulu hali ise fazla geliyor.
Zaten soğutucu almışsınız, tray almanız sizin için neyi değiştiriyor? Eğer paketlemeye güvenmiyorsanız daha önce tray işlemci satın almış ve hala kullanan biri olarak ben bir sıkıntı yaşamadım.

Anakart gayet okay, islemciyi 3D Cache'li al o zaman, 7800x3D veya 9800x3D.

Reis o bana overkillmiş gibi geliyor fazlasıyla bite Tray'a güvenmiyorum trayli 7800x3D 19.000 kutuluda 21.500 falan oda fazla geliyor.
Bir de attığım kasa hakkında bir şey var mı yeni yapılmış ve fanlar Lian Li Infinity'ye aşırı benziyor.

Reis o bana overkillmiş gibi geliyor fazlasıyla bite Tray'a güvenmiyorum trayli 7800x3D 19.000 kutuluda 21.500 falan oda fazla geliyor.
Bir de attığım kasa hakkında bir şey var mı yeni yapılmış ve fanlar Lian Li Infinity'ye aşırı benziyor.
1736006931714.png

Bana da 9900x mantikli gelmiyor maalesef.

Zaten soğutucu almışsınız, tray almanız sizin için neyi değiştiriyor? Eğer paketlemeye güvenmiyorsanız daha önce tray işlemci satın almış ve hala kullanan biri olarak ben bir sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşım tray almıştı böyle yumurta paketinde içinde plastikle göndermislerdi ve yumurta kutusu ile plastik hasar görmüştü o yüzden pek güvenmiyorum bana aynısı olursa iade edemem diye.

Eki Görüntüle 2388840
Bana da 9900X mantikli gelmiyor maalesef.

Sizce tray 7800x3D alınır mı? Yani bir sorun yaşama riskim olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı