4070 Super sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
53.000

Muhammed400

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sistem yaptım hemen almayı düşünüyorum bütçem maksimum 52 bin, sizce nasıl olmuş öneriniz eksiği var mı?

IMG_3532.png

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sistem yaptım hemen almayı düşünüyorum bütçem maksimum 52 bin, sizce nasıl olmuş öneriniz eksiği var mı?

Eki Görüntüle 2315872

Bu sistemi upgrade ettim zaten knk

Bu sisteme bakabilirsiniz.
Buna da baktım da palitin en üst seviye serisinin oluşu ve anakartın yüksekliği gamegarajda daha iyi geldi

Eki Görüntüle 2315872
Merhaba kardeşim ben de kısa süre içerisinde tam da bu sistemin aynısını toplayacağım. 2 aydır fiyat araştırması yapıyorum ve rahatça söyleyebilirim ki diğer tüm siteler arasında en uyguna en iyi 4070 Super sistemini toplamışsın diyebilirim. Sadece anakart konusunda ben B650M-B MAtx olarak seçim yaptım yanlışım olabilir anakart konusunda detaylı bilgi sahibi olmadığım için bilgilendirirsen sevinirim.

Merhaba kardeşim ben de kısa süre içerisinde tam da bu sistemin aynısını toplayacağım. 2 aydır fiyat araştırması yapıyorum ve rahatça söyleyebilirim ki diğer tüm siteler arasında en uyguna en iyi 4070 Super sistemini toplamışsın diyebilirim. Sadece anakart konusunda ben B650M-B MAtx olarak seçim yaptım yanlışım olabilir anakart konusunda detaylı bilgi sahibi olmadığım için bilgilendirirsen sevinirim.
Kardeşim ana kartı 1. Sebep yükseltmeye yatkın olmasından dolayı bu kadar yüksek seçtim yarın önürgün işlemci yükseltip veya ekran kartı yükseltip az maliyetle kurtulmak için 2. Sebep ram slotları 4 ram slotu mevcut benim için büyük artı 3. Si de Wi-Fi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı