4070 Super vs 3080 Ti

Menxad

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. bir sistem topuyorum parçaları tek tek topluyorum sistem aşagıda belirtigim gibi fakat 3080 Ti ile RTX 4070 Super arasında kaldım. 2'si arasındaki kullandıgı güç vs. birçok konuyu biliyorum fakat uw ile daha iyi hale getirlebiliyor AAA oyunları bile 2K ultrada rahat oynatabilen bir kart 3080 Ti ama 4000 serisindeki özelikleride bir şekilde 3080e geçirebildigi hatta AMD FSR ile zaten onun performansının alınabildigi yazıyor ek olarak input lag yaptıgıda söyleniyor bu yüzden çok kararsız kaldım her halükarda 2. el alacağım için aralarında 5 6K fiyat farkı oynuyor sizce bu fiyat farkına değer mi?

Parçalar:
AMD Ryzen 5 7500F
BIOSTAR B650MP-E Pro
Goodram 16 GB DDR5 6000 MHz CL30 RAM
High Power Performance Gold gd 700W
Kingston 1TB NV3 GEN4x4 NVMe M.2 SSD (6000 MB okuma / 4000 MB
DeepCool AG400 LED işlemci soğutucu
Parçalar bu şekilde ekran kartı dışında öneriniz olursa her şekilde değerlendiririm kasayada karar vermedeim şimdiden cevaplar için teşekkürler

Arkadaşlar kendi çapım da zaten 5000 serisi çıkacagı için 3080 Ti da karar verdim tabii ki sizin karalarınız değişebilir ama bana göre bir teknoloji farkı için 8K fark vermeye gerek yok diye düşündüm iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…