4070 Super vs 4070 Ti Super

Mistborn

Zeptopat
Daha fazla  
PC özelliklerim:

AMD Ryzen 7 7800x3D​

MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX​

Şimdi ekran kartını RTX 4070 Ti Super alacaktım ama baktım ki RTX 4070 Super ile 2K'da aralarında maksimum 10 FPS fark ettiğini gördüm, 10 FPS içinde en az 8000 TL fark vermek istemiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Donanımlar hakkında pek bilgiye sahip değilim ancak çok fazla fark var gibime geldi.

PC özelliklerim:

AMD Ryzen 7 7800x3D​

MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX​

Şimdi ekran kartını RTX 4070 Ti Super alacaktım ama baktım ki RTX 4070 Super ile 2K'da aralarında maksimum 10 FPS fark ettiğini gördüm, 10 FPS içinde en az 8000 TL fark vermek istemiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor? Donanımlar hakkında pek bilgiye sahip değilim ancak çok fazla fark var gibime geldi.
Ti ile pek çok oyunu 4k da oynayabilirsin ve asıl fark burada ortaya çıkar. Ayrıca ti çok daha uzun ömürlü olacak bir kart. Fakat diğer bileşenleriniz de önemli. 7800x3d için ti öneririm.

En büyük fark FPS'den ziyade Vram miktarı. 4070S 12gb, 4070 Ti Super 16gb.
4070 Ti kullanıyorum ve yeri geliyor, 12gb Vram'in bazı yeni AAA oyunlarda QHD'de yetmediğini görüyorum. İleride UHD ekrana geçeceğim diyorsan zaten yetersiz gelecek çoğu yeni AAA oyunda.
Tabi 8000 TL farka değer mi sana kalmış bir şey. Ayarları kısarım dersen sıkıntı yok.
Öte yandan 5000 serisi kartların tanıtılmasına da pek kalmadı. Acelen yoksa o seriyi bekleyebilirsin. Bütçeni dövize çevirip kenara koyarsın olur biter.

superle ti super arasında taş çatlasın %20 performans farkı var ama 4 gb vram önemli ama şunu diyebilirim yeni kartlar çıktığında yurt dışına göre nasıl olsa satılacak diye fazla yüksek fiyattan satıyor yerel işletmeciler 3d işlemcilerde öyle oldu 4000 serisinde öyle oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı