4070 Super Zotac Trinity vs ASUS Dual

newgamer5531

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selam. İkisini de aynı fiyattan alma şansım var, ikisi de sıfır, kutusu açılmamış şekilde duruyor. Zotac Trinity 3 fanlı olmasıyla beni cezbediyor, ASUS Dual ile karşılaştırıldığında da daha serin bir kart olduğunu anladım eğer yanılmıyorsam. Ancak ASUS Dual'in de adı sanı var. Bu işlerden zerre kadar anlamayan, ilk bilgisayarını toplamaya çalışan bu kardeşinize yardımcı olursanız minnettar olurum. Siz olsanız hangisini alırdınız?

1706117531282.png

1706117548279.png

Edit: Sistemin kalanını da yazayım belki farklı bir önerisi olan olur diye.
İşlemci 7500f
Anakart MSI mag b650 tomahawk wifi
Ssd Kingston kc3000 ya da fury renegade düşünüyorum
Ramler Gskill 16x2GB CL30 6000MHz

Güç kaynağı, kasa ve soğutucu konusunda ne alacağıma dair en ufak fikrim yok. Unuttuğum bir komponent kaldı mı ondan da emin değilim.

Bence ASUS daha kalite ve 2 fanlı olması sıkıntı değil iyi soğutuyor tabii fiyatlar da ne kadar fark var bilmek lazım.

Bence ASUS daha kalite ve 2 fanlı olması sıkıntı değil iyi soğutuyor tabii fiyatlar da ne kadar fark var bilmek lazım.
Fiyatları birebir aynı

Bence 3 fanlı modeli al sonuçta aynı fiyat.
En ufak bir fikrim yok, o yüzden ileride bi dert sorun çıkarır mı uğraşır mıyım diye şüphe ediyorum. Bozulsa servisi bakar mı, ilgilenir mi, ne bileyim ömrü asus'tan daha mı kısadır vs. Bu konular hakkında hiçbir fikrim yok ve araştırarak da bi sonuca varamadım. Belki bilenler yardımcı olur umuduyla açtım konuyu :(

Hocam sebebini de açıklayabilir misin öğrenmek bilgilenmek istiyorum eğer zahmet olmayacaksa.

Hocam bayağı bir süre geçmiş ama iki modele bakıyorum 4070 Super için. Aldınız mı aldıysanız hangi modele karar verdiniz? Memnun musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı