Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI B650M Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus Prime B650M-A WiFi II AM5 (LGA 1718) Soket Anakart 90MB1EG0-M0EAY0 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sistemi toplamadıysanız ya da almadıysanız 5070'i beklemeniz çok sağlıklı olur. Ya da belki de var olan sisteminize anakart arıyorda olabilirsiniz yine de söylemek istedim
Sistemi toplamadıysanız ya da almadıysanız 5070'i beklemeniz çok sağlıklı olur. Ya da belki de var olan sisteminize anakart arıyorda olabilirsiniz yine de söylemek istedim
Daha almadım yazda almayı planlıyorum tabi o zamana ne yazikki zam gelir garanti olarak.5070i düşündüm hocam ama saf güç bide GB kısmında bence 4070 daha iyi tabi fiyati max 30k bandında olursa tekrar bakarım çünkü yazılım ve yenilik payida var.
Daha almadım yazda almayı planlıyorum tabii o zamana ne yazikki zam gelir garanti olarak. 5070i düşündüm hocam ama saf güç bir de GB kısmında bence 4070 daha iyi tabii fiyati Max 30k bandında olursa tekrar bakarım çünkü yazılım ve yenilik payida var.
Dostum muhtemelen RTX 5070. RTX 4070 Super seviyesi bir kart olacaktır, kısaca saf kas olarak aynı olurlar. Ayrıca VRAM konusunda da aynılar, hatta RTX 5070 GDDR7 ile geliyor. Yani daha iyi. Yazın alacaksan almışken RTX 5070 al. Tahminimce Galax markasının 5070 kartları 30K bandında olacaktır.
PSU için yeni bir konu aç, konu karışmasın. Daha iyi bilenler orada yardımcı olur. Ancak sen RTX 5070 alacakmışsın gibi bir konu aç, öyle yapman daha sağlıklı olacaktır. Çünkü yazın alacaksan 5070 daha mantıklı olur