4070 Superli ve R5 7500F'li sisteme anakart önerisi

• Konuyu başlatan f40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 260
Wifiisız:
Wifiilı:

Sistemi toplamadıysanız ya da almadıysanız 5070'i beklemeniz çok sağlıklı olur. Ya da belki de var olan sisteminize anakart arıyorda olabilirsiniz yine de söylemek istedim :D
Daha almadım yazda almayı planlıyorum tabi o zamana ne yazikki zam gelir garanti olarak.5070i düşündüm hocam ama saf güç bide GB kısmında bence 4070 daha iyi tabi fiyati max 30k bandında olursa tekrar bakarım çünkü yazılım ve yenilik payida var.

Kaliteli bir 650W PSU çok rahat yeter. Bende RTX 4070 Super ve R5 7600 kullanmaktayım. Kaliteli 650W PSU kullanıyorum ve rahatlıkla yetiyor.
Kaliteli PSU öneriniz var mıdır hocam.

Daha almadım yazda almayı planlıyorum tabii o zamana ne yazikki zam gelir garanti olarak. 5070i düşündüm hocam ama saf güç bir de GB kısmında bence 4070 daha iyi tabii fiyati Max 30k bandında olursa tekrar bakarım çünkü yazılım ve yenilik payida var.

Dostum muhtemelen RTX 5070. RTX 4070 Super seviyesi bir kart olacaktır, kısaca saf kas olarak aynı olurlar. Ayrıca VRAM konusunda da aynılar, hatta RTX 5070 GDDR7 ile geliyor. Yani daha iyi. Yazın alacaksan almışken RTX 5070 al. Tahminimce Galax markasının 5070 kartları 30K bandında olacaktır.

Kaliteli PSU öneriniz var mıdır hocam.

PSU için yeni bir konu aç, konu karışmasın. Daha iyi bilenler orada yardımcı olur. Ancak sen RTX 5070 alacakmışsın gibi bir konu aç, öyle yapman daha sağlıklı olacaktır. Çünkü yazın alacaksan 5070 daha mantıklı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı