STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.259 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #11 Kocaman kule fan olsa bile sığar hocam. Yine de merak ettim sizi bu kadar endişelendiren nasıl bir büyüklük olabilir? Fotoğraf atma şansınız var mı?
Kocaman kule fan olsa bile sığar hocam. Yine de merak ettim sizi bu kadar endişelendiren nasıl bir büyüklük olabilir? Fotoğraf atma şansınız var mı?
Zwsup Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 666 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #12 STE1N dedi: Kocaman kule fan olsa bile sığar hocam. Yine de merak ettim sizi bu kadar endişelendiren nasıl bir büyüklük olabilir? Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Buyurun.
STE1N dedi: Kocaman kule fan olsa bile sığar hocam. Yine de merak ettim sizi bu kadar endişelendiren nasıl bir büyüklük olabilir? Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Buyurun.
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.259 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #13 Sığar hocam. Önemli olan kasanızın VGA genişliği.
Zwsup Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 666 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #14 STE1N dedi: Sığar hocam. Önemli olan kasanızın VGA genişliği. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
STE1N dedi: Sığar hocam. Önemli olan kasanızın VGA genişliği. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.