4070 Ti Gigabyte OC-silent BIOS alınır mı?

Trakyacuss

Hectopat
Bu ekran kartından alacağım CW sorunu çok az görülüyor diye. Default modda 44 dB ses üretiyor. Kasa içinde duyulur mu? Silent modu var 39 dB düşüyor. İnceleme videosunda performans farkı olmuyor diyor. Silent modunun MSI Suprim X normal modla sıcaklıklar benzer ölçmüşler. Silent modda kullanılır kayıpsız?
Bir de Gigabyte Gaming OC önerir misiniz?

Reddit'te yüzlerce yorum okudum. ASUS'ların hepsinde CW, MSI'larda minimal CW var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kastettiğin kart Gigabyte RTX 4070 Ti Gaming OC mi? Öyleyse alınabilir. Sıcaklık değerleri iyi gözüküyor. CW biraz şans işi. Aynı karttan 2 tane alsan birisinde CW olup diğerinde olmama ihtimali bile olabilir.

Hocam sizin için önemli tek şey cw ise alabilirsiniz. güç besleme smd kalitelerine ve diğer modellerle karşılaştırmalarına baktınız mı?

Hocam sizin için önemli tek şey cw ise alabilirsiniz. Güç besleme smd kalitelerine ve diğer modellerle karşılaştırmalarına baktınız mı?

Ne olduklarını bile bilmiyorum bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim

Sıcaklık iyi hepsinden iyi gibi ama quite BIOS'ta kullanırsam OC'ye göre performans farkı olacak mı olursa % kaç gibi olur? Bir de quite BIOS ayarına alınca CPU da mı performans düşürüyor yoksa sadece ekran kartı modu mu bu BIOS?

Bilen var mı?

Güncel.

Son düzenleme:
Cw bu seride en az bu markada görüldüğüne dair yüzlerce yorum okudum. Ancak bu kart 44dB ses üretiyor. Bu kasa içinden duyulur mu ilk defa masaüstü toplayacağım tavsiye verir misiniz?
Suprim X ile bunun arasında kaldım. Ancak ASUS ve MSI kartların neredeyse hepsi cwli çıkmış bu seride.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradaki yüzlerce yorumdan teyit ettim merak eden bakabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230107_010052_YouTube.jpg
    141,9 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…