4070 Ti hazır sistem önerisi

Knight Davion

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2014
Mesajlar
1.502
Çözümler
4
Merhaba arkadaşlar.

4070 Ti'lı hazır sistem alıp bazı bileşenleri kullanıp bazılarını satmak istiyorum. SSD, kasa ve PSU'yu satacağım çünkü bunlar bende de var. Diğer parçaları kullanacağım.

( GPU + CPU + anakart + RAM ) bu 4'ünü alarak RTX 4070 Ti'ı ayrı alıp toplamak mı daha hesaplı olur yoksa;


Linkteki bilgisayarı alıp, aldıktan sonra kasayı, SSD'yi ve PSU'yu satıp ( hatta bu kasada RAM'i de beğenmedim onu da satıp 6000 MHz RGB RAM almayı planlıyorum 2x8 olarak) kalan parçalarla kendi parçalarımı birleştirip kullanmak mı daha mantıklı ve hesaplı olur?

(Satmadan yana sıkıntım yok, ürünleri yaklaşık %10-20 iskonto ile satabilirim.

Ya da pek sanmıyorum ama kasım ayı içerisinde 4070 Ti güzel bir hazır sistem çıkma ihtimali varsa onu mu beklemeliyim?

Anakart konusunda ARGB portu olan MSI anakart ve RGB'li RAM kesinlikle olsun istiyorum. Ekran kartı ve işlemci konusunda AMD, Intel çok fark etmez.

Düşünceleriniz nelerdir?
 
Bu kasayı almak daha avantajlı.

Kasa ve PSU ne kadar para getirir bilmiyorum ama SSD hemen satılır diye düşünüyorum.

Kasayı alıp kullanacağınız parçaları ayıkladıktan sonra kullanmayacaklarınızı satmak, parçaları tek tek almaktan daha mantıklı.

İhtiyacınız olmasa bile sadece GPU + CPU + anakart + RAM toplamı zaten 38,500 TL ediyor ben tek tek hesapladım. Bu yüzden SSD, kasa ve PSU size kar olarak kalacak.

Not: Sattığınız zaman ''garantili'' diye satarsanız, bir arıza olduğunda satın alan kişi sizin adınıza düzenlenen fatura ile garanti talep ederse, Vatan komple bütün PC'nin getirilmesini isteyebilir sanırım. Bu durumda tek tek parça götürülerek garantiye verilebilir mi bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı