Galax 4070 Ti ekran kartlı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bunun için seçeceğim monitör özellikleri ne olmalı? Kaç Hz, kaç k olmalı? Boyut olarak 27" ve üzeri olması gerekiyor benim için.
Ayrıca monitör önerilerinize de açığım. Yaklaşık 5-10bin TL bandında olursa iyi olur. Ama fiyatının hakkını verdiğini ve 4070 Ti için en doğru seçim olduğunu düşündüğünüz bir monitör öneriniz varsa birkaç bin TL fazla da olabilir fiyatı.
Sizin kullanımınıza bağlı. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 1080p 240Hz bir monitör çok iyi gider. Ama rekabetçi oynamıyorsanız bu kartın hakkı 2K 144-165-170Hz'dir.
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Galax 4070 Ti ekran kartlı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bunun için seçeceğim monitör özellikleri ne olmalı? Kaç Hz, kaç k olmalı? Boyut olarak 27" ve üzeri olması gerekiyor benim için.
Ayrıca monitör önerilerinize de açığım. Yaklaşık 5-10bin TL bandında olursa iyi olur. Ama fiyatının hakkını verdiğini ve 4070 Ti için en doğru seçim olduğunu düşündüğünüz bir monitör öneriniz varsa birkaç bin TL fazla da olabilir fiyatı.
Önerin için saol hocam. Peki bu monitörde video izlerken veya bazı oyunlarda 1080p çözünürlüğü tercih etmek istesem görüntüde bi bozulma vs oluyor mu? denediniz mi ?
Önerin için saol hocam. Peki bu monitörde video izlerken veya bazı oyunlarda 1080p çözünürlüğü tercih etmek istesem görüntüde bi bozulma vs oluyor mu? denediniz mi ?
En ucuz Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223D 31.5" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önerin için sağ ol hocam. Peki bu monitörde video izlerken veya bazı oyunlarda 1080p çözünürlüğü tercih etmek istesem görüntüde bir bozulma vs oluyor mu? Denediniz mi?
Monitörle alakalı değil, çözünürlüğü yüksek olan bir monitörde çözünürlüğü düşürürseniz her türlü bulanıklaşma oluyor. Normal 1080p kalitesi değil yani.