4070 TI için Zotac vs Gainward

Colorful kötü bir marka değil. Ülkemizde pek bilinmiyor.
Kötü bir marka değil demek haksızlık olur. Çok iyi bir markadır. Harika ekran kartları üretiyorlar. Colorful deyince akla kaliteden başka bir şey gelmez.

Kartların ikinci el ve sıfır fiyatları arasındaki makas çok açık. 4070 Tİ modeli için 25-26 bin lira öder miydim emin değilim. İkinci el temiz bulunabilirse 3080 veya 6900XT gibi kartlar ekonomik yükü ciddi anlamda hafifletebilir.

Kötü bir marka değil demek haksızlık olur. Çok iyi bir markadır. Harika ekran kartları üretiyorlar. Colorful deyince akla kaliteden başka bir şey gelmez.
Zaten kaliteli olduğunu biliyorum. Çok bilinmediğinden öyle söyledim. Çoğu kartların soğutmasında zaten çok iyi iş çıkaran bir marka. Bunu kimse inkar edemez

Yok hocam bu ülkede insanlar kendi bildiğini okur. Eğer kendisi duymadıysa o marka kötü olur. Bizim insanımız eğitilmez.

Yok hocam bu ülkede insanlar kendi bildiğini okur. Eğer kendisi duymadıysa o marka kötü olur. Bizim insanımız eğitilmez.
Hocam ben kalitesiz mi dedim siz mi anlamadınız? Olayı direkt insanımıza çekiyorsunuz, belli ki Twitter'dan sıçramışsınız. Ayrıca "eğitmek" kelimesini tam olarak araştırın.

bu sekilde urunlere de baktim ama 15-20k araliklarda gordum, bir de ikinci ele nakit isteyip az farkli taksitli almak arada biraz fark yaratiyor bence ama emin degilim. Hala arastirmalarim devam ediyor

Hocam ben kalitesiz mi dedim siz mi anlamadınız? Olayı direkt insanımıza çekiyorsunuz, belli ki Twitter'dan sıçramışsınız. Ayrıca eğitmek kelimesini tam olarak araştırın.
Size demedim. Üstte Zotac falan kötü diyen arkadaşa dedim ve genelleme yaptım. Bu tip markalara kötü diyen insanlara. Sizde okuduğunuzdan pek bir şey anlamıyorsunuz sanırım. İnsanımız hakkında söylediklerimi bir kez daha beni haklı çıkarttınız teşekkürler.

İnsanımız hakkında dedikleriniz bir kısmı yanlış. Burada benim anladığım şey gayet doğru. Siz neye karşı söylediğiniz belirtmediyseniz benim suçum ne
Bu tür konularda da insanımız diye giriş yapmayın bir zahmet. Ekran kartı modeli önerisi istiyor normal bir şekilde önerinizi yapıp çıkın. Gerek yok boşa tatava çıkarıp konuyu hortlatmaya. Yine de varsa yanlışım kusura bakmayın.

XLR8 alın bence. Suprim X ve ROG ayarında olan bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…