4070 Ti mantıklı mı?

Düşünmeden alın bu yeni serilerde NVIDIA parçalamış resmen AMD kartlara bakılmaz bile.

Bırak AMD'yi kendi eski amiral gemileri bile bir alternatif sayılmaz artık. Benim RTX 2080 kullanan arkadaşım UE5 kullanırken sövüyordu. NVIDIA 2000 ile 3000 arasında 1 basamak zıpladıysa 3000 ile 4000 arasında 2 basamak zıpladı.

Ben iki nesildir AMD kullanıyorum bugün alacak olsam RTX 4000 dışındaki kartlara bakmazdım. Adamlar yapmış.

O kadar param yok biri 23000 TL biri 50000 TL.
profesyonel biri değilseniz 3080 ti de bu işlerin üstünden rahatça kalkabilecek bir kart size 4090 önermemin sebebi bu işlerde zaman = nakit gibi bir kavram olduğu için işleme süresi tabikide 3080 tiye göre çok daha az olacaktır ama benim size önerim yinede geçilmez ama illa geçmek istiyorsanız tabikide bu size artı olarak geri dönüş yapacaktır bana deseydiniz elinde Rtx 2060 var yada GTX serisi bir kart o zaman evet geçilir derdim ama elinizdeki kart hala üst düzey ve güçlü bir kart tamamen size kalmış bir durum bu

3080Ti ederi max. 11000 TL. Üstüne bir o kadar daha koymanız lazım. Bence gerek yok. Seneye 4080 alırsınız.

Teşekkürler tavsiyeniz için artık 5000 serisi alırız çıkarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…