4070 Ti-S vs 5070 Ti

1Ryomen Sukuna

Decapat
Yer
Ülke'nin En Batısı
Şu an bendeki 39k falan. 5070 Ti ile hangisi daha iyi? 5070 Ti da 42-45k arası geziyor. FPS testlerini izledim de çok böyle detaylı yok. Sizin tercihiniz hangisi olurdu? Nedeni ile açıklarsanız sevinirim.

Şu an bendeki 39k falan. 5070 Ti ile hangisi daha iyi? 5070 Ti da 42-45k arası geziyor. FPS testlerini izledim de çok böyle detaylı yok. Sizin tercihiniz hangisi olurdu? Nedeni ile açıklarsanız sevinirim.

RTX 5070 Ti olurdu tabii hem MFG DLSS olaylarından dolayı. Ayrıca kas gücü olarak daha iyi hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5600X ve 4070 Ti Super beni 4K da üzmüyor. 5070 Ti da üzmez diye düşünüyorum. Biliyorum 2K tam dengi ama bu kadar para veriyorum 4K oynamam lazım şahsi fikrim.

Teşekkürler herkese. AMD ekran kartları gerek amacım gerekse teknolojisiz olmasından dolayı tercihim değil.
Amacınız ayrı konuda tabide teknolojisiz konusunda tabi hocam haklısınız, yapay görüntülerle yapay fps sunan ve 2-3 katı fiyatla çıkan kart serisi 5000.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üzücü.

Hocam ısınamıyorum AMD'ye vallahi. 9070XT şu an 35-38 arası üstüne 2 daha koyar az FPS alayım ama stabil olsun diyerek 4070 Ti Super aldım.

5600X ve 5070 Ti 4K da iş yapar mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…