4070 Ti sistem mavi ekran veriyor

Meudeus

Centipat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 980 Pro
Ekran kartı
NVIDIA 4070 Ti
Anakart
ASUS Prime Z690-A
İşlemci
i9-14900K
Merhaba, arkadaşlar bilgisayarımla genellikle oyun oynuyorum ve bazen oyunlar hata veriyor veya mavi ekran hatası alıyorum.
Ortalama bir bilgisayar kurdum oyunlarda sorun yaşamamak için ama yaşıyorum. Yaşadığım şehirde bilgisayardan anlayan herhangi bir tamircisi de yok.
Bende bilgisayardan anladığım söylenemez, donanımsal veya sistemsel bir problem varsa bulmam da bana yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, arkadaşlar bilgisayarımla genellikle oyun oynuyorum ve bazen oyunlar hata veriyor veya mavi ekran hatası alıyorum.
Ortalama bir bilgisayar kurdum oyunlarda sorun yaşamamak için ama yaşıyorum. Yaşadığım şehirde bilgisayardan anlayan herhangi bir tamircisi de yok.
Bende bilgisayardan anladığım söylenemez, donanımsal veya sistemsel bir problem varsa bulmam da bana yardımcı olursanız sevinirim.
Mavi ekran yemeden önce islemcinin sicaklik degerleri nasil oluyor dikkat ettinmi. Intelin son islemcileri ciddi derecede isinip mavi ekran yedirebiliyordu cunku. Eger sorun o degilse ekran kartinin driverlarina temiz kurulum yapmayi deneyebilirsin

Mavi ekran yemeden önce islemcinin sicaklik degerleri nasıl oluyor dikkat ettinmi. Intel'in son islemcileri ciddi derecede isinip mavi ekran yedirebiliyordu cunku. Eger sorun o degilse ekran kartinin driverlarina temiz kurulum yapmayi deneyebilirsin

50 dereceleri hiç geçmiyor, i9-13900K vardı garantiye yolladım o yüzden bunu aldım onun yerine. Birkaç bilgisayarcıya götürdüm adamlar ilk defa bilgisayar görmüş gibi davranıyor
Format at düzelir deyip gönderiyor.

edit: işlemci stres testi yaptım 10-12 dakika boyunca 24 çekirdek max 85-88 gördü kapatınca 38-40lara düştü.
aldığım hatanın ismi : clock_watchdog_timeout

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı