F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 30 Ocak 2025 #21 25 bin bandını görmediği sürece alınmaz. 5070 Ti çıkınca onu alıp geçiniz.
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2025 #22 Eggdrop dedi: hic bir sıkıntım yok 7800xt ile amd beni hiç üzmedi nvdia denemek istedim sadece Genişletmek için tıkla... İlle de değiştirmek istiyorsanız yeni kartları bekleyin derim. Ama bu videoyu da dikkate alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eggdrop dedi: hic bir sıkıntım yok 7800xt ile amd beni hiç üzmedi nvdia denemek istedim sadece Genişletmek için tıkla... İlle de değiştirmek istiyorsanız yeni kartları bekleyin derim. Ama bu videoyu da dikkate alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
7 798310 Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 439 Çözümler 4 30 Ocak 2025 #23 BEACT dedi: İlle de değiştirmek istiyorsanız yeni kartları bekleyin derim. Ama bu videoyu da dikkate alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani Raster artışı düşük 4080S'e göre ama 4080S'den çok daha ucuza aldım.. Bu arada bu %0 diye kapak fotoğrafı da abartı olmuş. %10-%20 arası artış sağlıyor ve MFG ile 4090'ı geçebiliyor. Rekabet olmayınca bunla yetinecez mecbur.
BEACT dedi: İlle de değiştirmek istiyorsanız yeni kartları bekleyin derim. Ama bu videoyu da dikkate alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani Raster artışı düşük 4080S'e göre ama 4080S'den çok daha ucuza aldım.. Bu arada bu %0 diye kapak fotoğrafı da abartı olmuş. %10-%20 arası artış sağlıyor ve MFG ile 4090'ı geçebiliyor. Rekabet olmayınca bunla yetinecez mecbur.
E Eggdrop Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #24 BEACT dedi: 7800XT ile Rust'ta nasıl bir performans alıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... 150 fps
BEACT dedi: 7800XT ile Rust'ta nasıl bir performans alıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... 150 fps
BEACT Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2025 #25 Eggdrop dedi: 150 fps Genişletmek için tıkla... Bence şu an hiç değiştirmeniz gerekmiyor, arkadaşların da dediği gibi 5070Ti'yı bekleyin bence.
Eggdrop dedi: 150 fps Genişletmek için tıkla... Bence şu an hiç değiştirmeniz gerekmiyor, arkadaşların da dediği gibi 5070Ti'yı bekleyin bence.