Merhaba. 4070 Ti Super ekran kartının sıcaklığı sabit 25 derece olarak görünüyor. Görev yöneticisinde de MSI Afterburner'da da aynı. Oyuna girsem de aynı boşta da aynı. Oyuna girince fanlar çalışıyor boştayken duruyor. Bu neden olur ve nasıl çözebilirim?
Valla bende daha bugün yaşadım bu sorunu. İlk başta kartın ısı sensörü bozuldu sandım. Tekrar tekrar deneyecek fırsatım olmadığı için bende de ara ara olur mu bilmiyorum. Ama ikimizde de aynı anda yaşanması son yayınlanan Nvidia güncellemesiyle alakalı gibi geldi bana. Genel bir sorun ise birkaç güne bu konuda başlıklar açılmaya başlar.
Valla bende daha bugün yaşadım bu sorunu. İlk başta kartın ısı sensörü bozuldu sandım. Tekrar tekrar deneyecek fırsatım olmadığı için bende de ara ara olur mu bilmiyorum. Ama ikimizde de aynı anda yaşanması son yayınlanan Nvidia güncellemesiyle alakalı gibi geldi bana. Genel bir sorun ise birkaç güne bu konuda başlıklar açılmaya başlar.
RTX 5080 ekran kartım var ben de bugün bu sorunu yaşadım, 29 derecede sabit duruyor oyun da girsem video da izlesem aynı sıcaklıkta gösteriyor ekran kartımın LCD ekranında, ancak yeniden başlatırsam bilgisayarı işte o zaman düzeliyor.
Benim de dün oldu 28.5 da takılı kaldı yeniden başlatınca düzeldi gece PC'yi kapattım açtım şu an da 26.5 da sabit kaldı herhalde güncelleme bekleyeceğiz.