YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.960 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #21 malpts dedi: Ne anlamda kötü. Genişletmek için tıkla... Fiyatı çok kazık. Anakart o işlemci için iyi değil.
malpts dedi: Ne anlamda kötü. Genişletmek için tıkla... Fiyatı çok kazık. Anakart o işlemci için iyi değil.
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 528 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #22 YüzbaşıJohnPrice dedi: Fiyatı çok kazık. Anakart o işlemci için iyi değil. Genişletmek için tıkla... ASUS Prime X870-P 8000MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI ATX anakart. 2 tane anakart seçilebiliyor biri o diğeride bu bunu önerir misin?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Fiyatı çok kazık. Anakart o işlemci için iyi değil. Genişletmek için tıkla... ASUS Prime X870-P 8000MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI ATX anakart. 2 tane anakart seçilebiliyor biri o diğeride bu bunu önerir misin?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.960 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #23 malpts dedi: ASUS Prime X870-P 8000MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI ATX anakart. 2 tane anakart seçilebiliyor biri o diğeride bu bunu önerir misin? Genişletmek için tıkla... Dostum direkt sistemi önermiyorum ben? Bırak anakartı falan o sistem o fiyata alınmaz.
malpts dedi: ASUS Prime X870-P 8000MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI ATX anakart. 2 tane anakart seçilebiliyor biri o diğeride bu bunu önerir misin? Genişletmek için tıkla... Dostum direkt sistemi önermiyorum ben? Bırak anakartı falan o sistem o fiyata alınmaz.
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 528 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #24 YüzbaşıJohnPrice dedi: Dostum direkt sistemi önermiyorum ben? Bırak anakartı falan o sistem o fiyata alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kendim toplama yapamıyorum hocam ben kasa toplama hakkında bir bilgim yok tanıdıgım bir bilgisayarcı yok tanımadıklarımada güvenmiyorum.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Dostum direkt sistemi önermiyorum ben? Bırak anakartı falan o sistem o fiyata alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kendim toplama yapamıyorum hocam ben kasa toplama hakkında bir bilgim yok tanıdıgım bir bilgisayarcı yok tanımadıklarımada güvenmiyorum.