4070 Ti Super mi alınır Yoksa 5070 icin beklenir mi?

Hocam iyi olmasından değil RGB aydınlatması var diye söylemiştim isterseniz INNO'yu alın.
Tesekkur ederim hocam 6 taksitle alayim bu aksam ben 3060i da yarin satayim.

Bütçenizi bilmiyorum ancak kesinlike 5070 Ti bütçesine yani 40-42 binlere çıkmanız çok iyi olur. 5070 Ti 5000 serisinin en fiyatını hak eden model diye biliyorum.
Beni endiselendiren kisim yazilim ilk ciktiginda nasil olacak ve kara borsa yuzunden nisana kadar gecikmesi mumkunmus

Teşekkür ederim hocam 6 taksitle alayim bu aksam ben 3060i da yarin satayim.

Beni endiselendiren kisim yazilim ilk ciktiginda nasıl olacak ve kara borsa yuzunden nisana kadar gecikmesi mumkunmus.

Hayırlı olsun hocam.

Beni endiselendiren kisim yazilim ilk ciktiginda nasıl olacak ve kara borsa yuzunden nisana kadar gecikmesi mumkunmus.

Böyle bir şey imkansız 19 şubat ünlü testerlara verilecek 20 şubat ise satışa çıkacak. Kesinlikle bekleyin derim.

Tamamdir o zaman butceme gore 4070 Ti Super eger ki cok pahali olursa 5070 Ti bir altina yonelirim.

5070 Ti çıkış gününü kaçırmayın lütfen. Yoksa birkaç gün içinde fiyatları 5080 de yaşanan gibi 55 binden 60 bine çıkaran markalar oldu ancak ilk gün ucuzdu. Tabii bazı markalar ilk gün çıkaramıyor o yüzden ucuz markalar 21 şubat ülkemizde satışa çıkabilir.

Benim fikrimce pahali olmama ihtimali yok gibi duruyor cunku ilk cikan her şey o kadar pahali oluyor ki.

Ama mantık kurarsak arada ortalama 10 bin TL fark olmalı yani 5070 Ti ucuz markalarda en fazla 45 bin olabilir çünkü 5080 şu anda 55 bine bulunuyor arada bir fiyat farkı olmak zorunda. Ancak ben INNO3D Palit gibi markaların 45 bindende daha ucuz olacağını umut ediyorum.

Hocam 55 bin TL 5080 için uygun bence. 5070 Ti'da maksimum sizin de söylediğiniz gibi 45 bin TL olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…