4070 Ti Super mı alınmalı yoksa RX 7900XTX mi alınmalı?

Peki 9070XT yüksek fiyatta çıksa 7900XT nitromu tercih etmeliyim 4070 Ti supermi.

4070Ti süperin fiyatları bir tık artmış, 7900XT Nitro ile arasında 5bin lira oynuyor Pulse ile 8bin lira oynuyor.

İki model arasında ki performans farkı pek yok, arada ki 5bin lira ile ne yapabilirsiniz ve 9070XT 40-45bin lira olur ise tabii ki 9070XT alın direkt, ancak şu an bahsettiğiniz iki model arasında performans farkı yok, ya 5bin lira ya da DLSS4, tek fark bu, bence 4070Ti süper daha iyi olabilir.

Hocam 40 bin çıkabilirim ama 42 üstüne çıkamam sanırım 9070 serisini bekleyeceğim ama gelmezse Galax 4070 TS alıyorum o zaman bende aynı sitelerden bakmıştım çok teşekkür ederim.

Hocam 40 bin çıkabilirim ama 42 üstüne çıkamam sanırım 9070 serisini bekleyeceğim ama gelmezse Galax 4070 TS alıyorum o zaman bende aynı sitelerden bakmıştım çok teşekkür ederim.
Bide bu 7900xtnin 320 bir olması büyük bir artımı yada 4070Ts nin 6x olması

İfadeler: kxy
İfadeler: kxy
Biraz aşıyor hocam ama teşekkür ederim.

Hocam sen yine de NVIDIA almaya çalış. AMD ekran kartlarını yazılım olarak dertli kartlar. Sen istemiyorsun NVIDIA haklısın tabii herkes haklı. VRAM düşük satan firmaya AMD'den daha fazla para ödüyoruz. Şahsen ben de mutlu değilim. Nasıl Turkcell kullanınca sorunsuz oluyorsa NVIDIA böyle bir şey.

Ya Nvidia açısından sıkıntım yok 16Gb zaten şuanda oyun için aşırı yeterli ama Rx 7900xt nin kas gücü fazla dendi ve dlss oynadığım çoğu oyunda yok o yüzden AMD ye yöneldim ama Nvidia alıcağım galiba önü daha açık

Şu anda eski kart almak pişman eder dediğim mesaja dislike atanlar ne yaşıyor bir de atıp gidiyorsunuz yazın bizde bilelim gerçeği bilmiyorsanızz boş boş dislike atmayın

Şu anda eski kart almak pişman eder dediğim mesaja dislike atanlar ne yaşıyor bir de atıp gidiyorsunuz yazın bizde bilelim gerçeği bilmiyorsanızz boş boş dislike atmayın.

Hocam eski olarak bir 7900XT eski 4070 TS daha yeni bir kart yeni seri ucuzlarsa dise bekleyeceğim 5070 Ti düşmezse 4070 TS alacağım son kararım bu.

Burda sizin beklentiniz ve kullanım alanınız önemli. 7900xtx 4080Super dengi bir kart. Ham kas gücü olarak 4070TiSuper'den çok daha iyi ama burada kocaman bir ama var. Nvidia yapay zeka konusunda gerçekten çok önde. Özellikle DLSS 4.0'ı 40 serisine de getirmeleriyle 40 serisi kartlar değer kazandı. Ben AAA oyunlarda grafiğimi fullerim Ray Tracing'de açarım diyorsanız Nvidia düşünün çünkü AMD'nin benim diyen kartı Ray Tracing görünce el sallayarak uzaklaşıyor. FSR3'TE blurlanma oluyor ghosting oluyor. Bunu FSR4'te düzeltmişler fakat o da sadece yeni kartlarına getiriyorlar. Nvidia'nın pazar hakimiyetiyle yeni çıkan her oyun köküne kadar Nvidia teknolojilerini destekliyor. Çoğu oyun hala FSR 2.1'de diye biliyorum. Bunları göz önünde bulundurarak kararınızı verin.

Hocam eski olarak bir 7900XT eski 4070 TS daha yeni bir kart yeni seri ucuzlarsa dise bekleyeceğim 5070 Ti düşmezse 4070 TS alacağım son kararım bu.
Bütçe konusunda problem yaşıyor ve belirli bir limitin üzerine çıkamıyor iseniz 9070XT sizin için 7900XTX'ten önce gelen bir seçenek olmalı, 7900XTX güçlü bir kart, tabiri caizse Mustang kullanmak gibi saf motor gücü sadece, ne koruma ne konfor ve ek olarak çok yakıyor ama hız istiyor iseniz sizi kesinlikle tatmin eder.

Kart 2K için fazla ve 4K 60 FPS üstü alamayacağınız çok nadir oyun var ama ama 9070XT 850-900W PSU isteği ile muhtemelen AIB model 7900XTX'e kafa atacak, en azından 3Dmark sonuçları böyle.

Tavsiyem biraz bekleyip 9070XT'yi görmeniz eğer memnun edecek bir sonuç ile karşılaşmaz isek, umarım karşılaşmayız o zaman fiyat/performans olarak tercihinizi bu karttan yana kullanırsınız, aksi durumda 4070 Ti süper sizi daha memnun eder galiba veya 4070Ti süper plus modelin fiyatı düşer ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…