K KınaytOnlayn Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar sistemim: AMD Ryzen 9 7950 X3D işlemci. MSI 4070 Ti Super ekran kartı. MSI X670E anakartı. 1 TB M.2 SSD. Bu sistem ile DLSS Performans'da frame generetion açık şekilde FPS dropları yaşıyorum. Akıcı oynanmıyor oyun bende mi sıkıntı var oyunda mı anlamadım.
Arkadaşlar sistemim: AMD Ryzen 9 7950 X3D işlemci. MSI 4070 Ti Super ekran kartı. MSI X670E anakartı. 1 TB M.2 SSD. Bu sistem ile DLSS Performans'da frame generetion açık şekilde FPS dropları yaşıyorum. Akıcı oynanmıyor oyun bende mi sıkıntı var oyunda mı anlamadım.
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 21 Ağustos 2024 #2 KınaytOnlayn dedi: Arkadaşlar sistemim: AMD Ryzen 9 7950 X3D işlemci. MSI 4070 Ti Super ekran kartı. MSI X670E anakartı. 1 TB M.2 SSD. Bu sistem ile DLSS Performans'da frame generetion açık şekilde FPS dropları yaşıyorum. Akıcı oynanmıyor oyun bende mi sıkıntı var oyunda mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Son gelen driver Update'i yaptınız mı bugün geldi.
KınaytOnlayn dedi: Arkadaşlar sistemim: AMD Ryzen 9 7950 X3D işlemci. MSI 4070 Ti Super ekran kartı. MSI X670E anakartı. 1 TB M.2 SSD. Bu sistem ile DLSS Performans'da frame generetion açık şekilde FPS dropları yaşıyorum. Akıcı oynanmıyor oyun bende mi sıkıntı var oyunda mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Son gelen driver Update'i yaptınız mı bugün geldi.
K KınaytOnlayn Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 evet yaptım. özellikle fareyi sağa sola çevirdiğimde ekran çok bulanıklaşıyor acaba bazı ayarları mı yapamadım bilmiyorum.
evet yaptım. özellikle fareyi sağa sola çevirdiğimde ekran çok bulanıklaşıyor acaba bazı ayarları mı yapamadım bilmiyorum.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 21 Ağustos 2024 #4 O sistemde DLSS'e pek gerek var mı ki? Ayrıca son sürümler sorunlu biraz. DDU ile kaldırıp biraz eski sürümlere dönmeyi deneyin.
O sistemde DLSS'e pek gerek var mı ki? Ayrıca son sürümler sorunlu biraz. DDU ile kaldırıp biraz eski sürümlere dönmeyi deneyin.
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 21 Ağustos 2024 #5 KınaytOnlayn dedi: Evet yaptım. Özellikle fareyi sağa sola çevirdiğimde ekran çok bulanıklaşıyor acaba bazı ayarları mı yapamadım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğünuz nedir?
KınaytOnlayn dedi: Evet yaptım. Özellikle fareyi sağa sola çevirdiğimde ekran çok bulanıklaşıyor acaba bazı ayarları mı yapamadım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğünuz nedir?
K KınaytOnlayn Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #6 2k. monitör de destekliyor 2k zaten. Vınnnn dedi: O sistemde DLSS'e pek gerek var mı ki? Ayrıca son sürümler sorunlu biraz. DDU ile kaldırıp biraz eski sürümlere dönmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... dlss kapalı da denedim. bu forumda yeniyim video atılyor mu bilmiyorum ekran görüntüsü alıp atsaydım iyi olurdu
2k. monitör de destekliyor 2k zaten. Vınnnn dedi: O sistemde DLSS'e pek gerek var mı ki? Ayrıca son sürümler sorunlu biraz. DDU ile kaldırıp biraz eski sürümlere dönmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... dlss kapalı da denedim. bu forumda yeniyim video atılyor mu bilmiyorum ekran görüntüsü alıp atsaydım iyi olurdu
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 21 Ağustos 2024 #7 KınaytOnlayn dedi: 2k. monitör de destekliyor 2k zaten. dlss kapalı da denedim. bu forumda yeniyim video atılyor mu bilmiyorum ekran görüntüsü alıp atsaydım iyi olurdu Genişletmek için tıkla... O zaman DDU ile kaldırıp eski sürümlerden birini kurmayı deneyin.
KınaytOnlayn dedi: 2k. monitör de destekliyor 2k zaten. dlss kapalı da denedim. bu forumda yeniyim video atılyor mu bilmiyorum ekran görüntüsü alıp atsaydım iyi olurdu Genişletmek için tıkla... O zaman DDU ile kaldırıp eski sürümlerden birini kurmayı deneyin.
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 21 Ağustos 2024 #8 KınaytOnlayn dedi: 2K. Monitör de destekliyor 2K zaten. DLSS kapalı da denedim. Bu forumda yeniyim video atılyor mu bilmiyorum ekran görüntüsü alıp atsaydım iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Frame Generation kapayıp deneyin 2K en yüksek ayarlar DLSS quality yapın.
KınaytOnlayn dedi: 2K. Monitör de destekliyor 2K zaten. DLSS kapalı da denedim. Bu forumda yeniyim video atılyor mu bilmiyorum ekran görüntüsü alıp atsaydım iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Frame Generation kapayıp deneyin 2K en yüksek ayarlar DLSS quality yapın.
K KınaytOnlayn Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #9 Displayden borderles ı windowed yaptım daha iyi gibi şimdi. Bir de sizin dediğiniiz ayarlara çektim.