4070 Ti Super sistem toplama önerisi

Bütçe
70000

L0CKED

Centipat
Daha fazla  
4070 Ti Super'li sisteme düşündüklerim kaba taslak bu öneri verir misiniz? Mesela şunun yerine bu veya marka önerisi vs.
4070 Ti Super.
R5 7600X.
32 RAM.
3TB M.2 SSD.
Sıvı soğutma.
Kasa.
1000'lik güç kaynağı.
10klık 240 Hz aoc monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart olarak bunu düşünebilirsin , hazır sistem olarak :
Espor ve bir çok sistem zam yedi , örneğin 1 ay önce çıktığında espor sistem 49k idi

Kart olarak bunu düşünebilirsin, hazır sistem olarak:
Espor ve birçok sistem zam yedi, örneğin 1 ay önce çıktığında espor sistem 49k idi.

GameGaraj iyi sitemi hiç bilmiyorym oradan alsam sıkıntı çıksa iadede sorun yaşar mıyım?

GameGaraj iyi sitemi hiç bilmiyorym oradan alsam sıkıntı çıksa iadede sorun yaşar mıyım?

GameGaraj güvenilir mi diye forumlardaki konulara bakabilirsiniz, güvenilir diyorlar.
Sistem konusunda ise diğer sistemlere kıyasla giriş seviyesi parçalar var, özelleştirilmeli.
INNO3D'ya da Palit ekran kartları olduğu için daha F/P ama dediğim gibi tek tek toplarsanız muhtemelen attığım Galax 4070 Ti Super ve belki 7800x3D bile toplanır 70k bütçede bilmiyorum.
Hazır sistem olarak 4070 Ti Super ve RTX 4080 Super sistemleri attım , araştırabilirsiniz.
Açılan diğer konulara da bakabilirsiniz

GameGaraj güvenilir mi diye forumlardaki konulara bakabilirsiniz, güvenilir diyorlar.
Sistem konusunda ise diğer sistemlere kıyasla giriş seviyesi parçalar var, özelleştirilmeli.
INNO3D'ya da Palit ekran kartları olduğu için daha F/P ama dediğim gibi tek tek toplarsanız muhtemelen attığım Galax 4070 Ti Super ve belki 7800x3D bile toplanır 70k bütçede bilmiyorum.
Hazır sistem olarak 4070 Ti Super ve RTX 4080 Super sistemleri attım, araştırabilirsiniz.
Açılan diğer konulara da bakabilirsiniz.

Detaylı bir araştırma sonunda alacağım bu sistemi toplamaya çalışalım bakalım. Hazır sistemlerde de aradığını bulmak zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı