4070 Ti Super sistemde FPS düşüşleri yaşanıyor

İşletim sistemi
Windows 11

ege bartu

Decapat
Ekran kartı
Asus 4070 Ti SUPER
Anakart
Asus TUF B450 Plus 2
İşlemci
AMD Ryzen 5 5700x3d
Sistemi yaklaşık 3 ay önce aldım. İnternette 4070 Ti ile aynı işlemci testlerine baktığımda %1'lik FPS'ler arasında çok fark olduğunu görüyorum. Ben 4070 Ti Super kullanmama rağmen CS2 de testlerde 70 derecede normal FPS 270 FPS, %1 FPS ise 180 iken benim sistemimde normal 260 FPS %1 ise çok fazla düşüyor. 130 oluyor. 80 oluyor arasıra 150 oluyor. Testlere göre daha iyi ekran kartına sahipken neden daha kötü değerler alıyorum? Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

İzlediginiz testi bir atar mısınız hocam merak ettim. Bu arada belki chipset sürücünüz kurulu olmayabilir ya da videodaki ekran kartı sürücüsü farklı olabilir RAM XMP ayarlarınız kapalı olabilir sam kapalı olabilir çok fazla olasılık var.

Ekran kartı silent modda olabilir mi?
Baktım hocam perfonmas modunda.

Hocam hem buna
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hem de buna baktım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bir sorun var gibi ama hala anlayamadım.

Bu videoyu izledim hocam hem afterburnerdan hem de Nvidia'nın kendi panelinden baktım %1 FPS değerlerine

Hocam benzer sorunlar bende de var ekran kartı modelim farklı ama gördüğüm testlerdeki performanslari alamıyorum , fortmat atıp sıfırdan denememe rağmen, bende özellikle win 11den sonra daha fazla FPS dropu başladı, alt tab sonrası vs..
Benim cihazım laptop diye bunu bahane ediyorum artık. Çözümü bulursanız burayı güncellemeyi unutmayın lütfen

Hocam laptoplardaki testler çok farklılık gösterebiliyor eskiden ben de laptop kullanıcısıydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…