4070 Ti Super ve 7700X Sistem vs 4070 Super ve 9800x3D Sistem

Hocam ben bütün parçaları MSI topluyorum alacağım ekran kartı ile arasında 13 bin TL fiyat farkı var sizce ne yapmalıyım.

MSI Fan'ı olabilme ihtimalini saymazsak böyle bir amacınızın olmasının sebebi nedir?

hocam ben bütün parçaları msi topluyorum alacağım ekran kartı ile arasında 13 bin tl fiyat farkı var sizce ne yapmalıyım
Bütün parçaların MSI olmasını zorlamayın hocam. Bütçeyi düşünün. @AMr.TalhaA hocamın attığı linkteki 5070Ti alın.

MSI Fan'ı olabilme ihtimalini saymazsak böyle bir amacınızın olmasının sebebi nedir?
Eski kullandığım sistemimde bütün parçalar msi markasındandı ondan neredeyse bütün parçaları msi alıyorum

Eski kullandığım sistemimde bütün parçalar MSI markasındandı ondan neredeyse bütün parçaları MSI alıyorum.

E ama bu da çok gereksiz sebep o zaman. Ekran kartınızın MSI olması sisteminizde hiçbir katkısı olmayacak hatta böyle yaparsanız 4070 Ti Super alacağınız için zararı olur katkıdan çok. Tabii son söz sizin ancak bana hiç mantıklı gelmedi.

Hocam peki sizin linkteki ekran kartını alsam bir sıkıntı çıkmaz değil mi yoksa tabiki 7 bin tl fark vermek çok mantıksız olur

Hocam peki sizin linkteki ekran kartını alsam bir sıkıntı çıkmaz değil mi yoksa tabii ki 7 bin TL fark vermek çok mantıksız olur.

Hayır üretim hatası olmadığı sürece (tüm sanayide üretilen aletlerde olabilir) imkansız. Bu markaların hepsi NVIDIA tarafından kontrol ediliyor.

Hayır üretim hatası olmadığı sürece (tüm sanayide üretilen aletlerde olabilir) imkansız. Bu markaların hepsi NVIDIA tarafından kontrol ediliyor.
O zaman sizin attınız ekran kartını alıp işlemciyi 9800x3d anakartı X870-E yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…