4070 Ti Super ve 7800x3D sistem önerisi

moondancer3377

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yeni çıkmış ya da çıkacak olan oyunları (Elden Ring, BG3 vs.) 2K da yüksek FPS olacak şekilde oynatan bir PC dizmek istiyorum ama sistem dizmek hakkında çok bir fikrim yok fakat bu 2 parçanın 2K da güzel FPS alacağını duydum. Bu ana 2 parçaya ek diğer parça önerileriniz nedir? Özellikle anakart ve soğutucu konusunda hiçbir fikrim yok. Yorumlarınız için şimdiden sağ olun.

1724938918925.png

Şöyle bir sistem topladım. Bu fiyat bandında şunu şununla değiştir, f/p olarak şu bileşen kötü dediğiniz bir parça var mıdır?

Screenshot_20240829-184614.jpg

Bu şekilde özelleştirip alabilirsiniz. Kartı uygun fiyatlı bir model seçtim bütçe varsa MSI ventusa yükseltilebilir. RAM'ler RGB yapılabilir. Anakart B650M-P yapılabilir. Fazladan 2 RAM 1 SSD slotunuz olur. Kasayı ellemedim tamamen sizin tercihiniz. Soğutucu iş görür ancak bütçe varsa yükseltilebilir.

Eki Görüntüle 2297112
Şöyle bir sistem topladım. Bu fiyat bandında şunu şununla değiştir, F/P olarak şu bileşen kötü dediğiniz bir parça var mıdır?

Arkadaşın attığı hava soğutma o sıvı soğutmadan daha iyi veya aynı derecede bir performans verir diye tahmin ediyorum. Sıvı soğutma alacaksanız kaliteli bir 240mm veya 360mm tavsiye ederim. Eğer amacınız estetik olarak güzel durması ise o zaman tercih edilebilir. Ama soğutma performansı ise hava soğutma daha iyi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı