4070 Ti Super ve Ryzen 7 7800x3D için monitör öneri

lqht

Femtopat
Daha fazla  
4070 Ti Super ekran kartı ve Ryzen 7 7800x3D ile kullanabileceğim en az ghosting + yüksek Hertz + düşük ms monitör önerisi yapabilir misiniz?
Not: Günde 10-15 saat bilgisayar açık, o yüzden OLED monitör almayı düşünmedim. Daha doğrusu direkt yanma olur diye düşünüyorum, yine de önerilerinize ve yorumlarınıza açığım. Şimdiden teşekkürler.

daha uygun birşey arıyorsan
ben bunun 32 incini aldım gayet memnunum bu model bu sene yeni üretilmiş kendimce bir inceleme videosuda çektim bakmak istersen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

240 ve üzeri monitörler güzel olur ama 360Hz tercihim bütçe konusunda problem yok 40k ya kadar çıkabilirim sanırım ama güzel monitör bulamadım internette 0.5ms veya daha altına inecek 360Hz olacak 2K olacak şekilde 1080p de almak istemiyorum 4070 Ti Super ekran kartına

Reis hem 360Hz hem 2K hem 0.5 ms istiyorsun bayağı pahalıya patlar. Öyle bir monitör varsa tabii.

240 ve üzeri monitörler güzel olur ama 360hz tercihim bütçe konusunda problem yok 40k ya kadar çıkabilirim sanırım ama güzel monitör bulamadım internette 0.5ms veya daha altına inecek 360hz olacak 2k olacak şekilde 1080p de almak istemiyorum 4070 ti super ekran kartına

Hocam bence 2k monitöre 40 bin lira vermeyin ama siz bilirsiniz yine de.

Canlıda tanıklık etmiştim renk canlılığı çok iyiydi:

Bir de bunu önerebilirim ancak OLED istemiyorum demişsiniz, yine de aklınızda bulunsun derim:

Hocam bence 2k monitöre 40 bin lira vermeyin ama siz bilirsiniz yine de.

Canlıda tanıklık etmiştim renk canlılığı çok iyiydi:

Bir de bunu önerebilirim ancak OLED istemiyorum demişsiniz, yine de aklınızda bulunsun derim:

Sanırım oled alıcam işin sonunda 360hz 2k ve 0.03ms olacak şekilde, msi 3 yıl yanma garantisi veriyor en azından o şekilde devam edebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı