Bunlar da bende halihazırda olan şeyler:
Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Super Windforce OC 16g 3 fanlı Windforce coolıng System Gaming ekran kartı
Corsair 32 GB (2x16 GB) Vengeance RGB 5600MHz CL40 DDR5 siyah Dual kit RAM
Corsair H100 RGB 240mm işlemci sıvı soğutucu
Lian Li Lancool II'ı beyaz RGB tempered glass USB 3.0 ATX mid Tower kasa
Tek sorun PSU olarak ne alacağımı bilmiyorum ve almayı planladıklarım arasında daha iyi seçimler yapabilir miyim diye düşünüyorum.
Hocam öncelikle hayırlı olsun. 2019 yılından beri neredeyse hiç takip etmiyorum donanımları, 35-37k çok fazla değil mi? Ekran kartı daha da iyi olamaz mıydı öyle bir bütçe ayrılabiliyorsa?
Teşekkür ederim, genel bütçe olarak 100 k gibi bir bütçem vardı. Ama buna mouse, klavye, ekran hepsi dahildi. Şu anda da geriye bu kadarlık bütçem kaldı bunları alınca. İşlemciyi de olabildiğince iyi almak istiyorum. Yalnız PSU seçemedim işte.
Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Super Windforce OC 16g 3 fanlı Windforce coolıng System Gaming ekran kartı.
Corsair 32 GB (2x16 GB) Vengeance RGB 5600MHz CL40 DDR5 siyah Dual kit RAM.
Corsair H100 RGB 240mm işlemci sıvı soğutucu.
Lian Li Lancool II'ı beyaz RGB tempered glass USB 3.0 ATX mid Tower kasa.
Tek sorun PSU olarak ne alacağımı bilmiyorum ve almayı planladıklarım arasında daha iyi seçimler yapabilir miyim diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, genel bütçe olarak 100 k gibi bir bütçem vardı. Ama buna mouse, klavye, ekran hepsi dahildi. Şu anda da geriye bu kadarlık bütçem kaldı bunları alınca. İşlemciyi de olabildiğince iyi almak istiyorum. Yalnız PSU seçemedim işte.
Ekran kartını bir şekilde yükseltme şansınız varsa onu bir düşünün derim. 5000 serisi de çıkacak en nihayetinde. Aldığınız ekran kartı benim çok hoşuma gitmişti dlss olarak vram olarak ama daha iyisini alabiliyorsanız neden olmasın.
CORSAIR Marka CORSAIR RM850x 850W 80Plus Gold PCIe 5.0 CP-9020270-EU Tam Modular ATX 3.1 Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Ekran kartını bir şekilde yükseltme şansınız varsa onu bir düşünün derim. 5000 serisi de çıkacak en nihayetinde. Aldığınız ekran kartı benim çok hoşuma gitmişti dlss olarak vram olarak ama daha iyisini alabiliyorsanız neden olmasın.
Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Super Windforce OC 16g 3 fanlı Windforce coolıng System Gaming ekran kartı
Corsair 32 GB (2x16 GB) Vengeance RGB 5600MHz CL40 DDR5 siyah Dual kit RAM
Corsair H100 RGB 240mm işlemci sıvı soğutucu
Lian Li Lancool II'ı beyaz RGB tempered glass USB 3.0 ATX mid Tower kasa